UUTTA! Nuorille (15-20-vuotiaat) vertaistukiryhmä Tukinetissä

Suomen nuoret lesket ry järjestää 15-20-vuotiaille vanhempansa menettäneille nuorille nettipohjaisen vertaistukiryhmän, johon kukin voi osallistua itselleen sopivina hetkinä. Ryhmä toimii marraskuun 2018 ajan ja se on suljettu. Ohjaaja, sosiaalipsykologi Kati Kärkkäinen virittelee keskusteluaiheisiin, ja osallistujat voivat yhtä lailla itse käynnistää ajatustenvaihtoa kiinnostavista teemoista. Keskustelu tapahtuu kirjoittamalla omalla nimimerkillä. Lisätietoja ryhmästä saa Katilta (041-432 9898 / kati@katikarkkainen.fi).

Hakijoiden tulee ennen hakulomakkeen täyttämistä käydä rekisteröitymässä Tukinet.net -sivuilla https://www.tukinet.net/. Siellä luodaan nimimerkki, jota käytetään ryhmäkeskusteluissa. Tässä ohje rekisteröintiin Tukinet_ohje_rekisteröinti

Hakulomake: https://my.surveypal.com/Netti-vertaistukiryhma-nuorille  Haku päättyy 21.10.2018

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *