liity jäseneksi

jäsenyys kaikille työikäisenä leskeytyneille

älä jää yksin

Tule mukaan nuorten leskien yhteisöön! Yhdistys tarjoaa vertaistukea ja neuvontaa kumppaninsa menettäneille.

Tule mukaan toimintaan!

Jäsenmaksu vuonna 2021 on 20 euroa. Yhdistyksen jäseneksi voivat liittyä kaikki ennen eläkeikää puolisonsa menettäneet. Jäsenistöömme kuuluu monenlaisia leskiä aina parikymppisistä eläkeikää lähestyviin. Myöskään puolison kuolintavalla tai parisuhteen muodolla ei ole merkitystä, jäseneksi ovat tervetulleita niin avioliitosta, avoliitosta kuin seurustelusuhteestakin leskeytyneet.

Jäsenyys kannattaa!

Yhdistyksen jäsenenä olet osa lämmintä ja vahvaa nuorten leskien yhteisöä! Samalla saat erilaisia etuja kuten yhdistyksen jäsenlehden, leskioppaan ja lapsioppaan, kohdennettua tietoa tapahtumista, ilmaisen lakineuvontapalvelun sekä edullisemmat jäsenhinnat yhdistyksen tapahtumiin. Lisäksi edistät myös muiden puolisonsa menettäneiden tuen saantia.

hae jäseneksi

Jos haluat jäseneksi, täytä oheinen jäsenhakemus. Kun olemme käsitelleet hakemuksesi, saat postitse liittymispaketin, joka sisältää leskioppaan, uusimman jäsenlehden ja laskun jäsenmaksun maksamista varten. Mikäli sinulla on alaikäisiä lapsia, saat mukana myös Lapsen suru -oppaan.

Jäsenmaksu 2020

Lisätietoja

jäsenhakemus

Kaikki tähdellä (*) merkityt kentät on täytettävä, jotta voimme käsitellä jäsenhakemuksesi.

Scroll Up