Imatra

Oletko työikäinen ja menettänyt puolisosi tai elämänkumppanisi? Lämpimästi tervetuloa vertaistukiryhmään, joka on avoin kaikille työikäisille leskille parisuhteen muodosta, perhetilanteesta ja puolison kuolintavasta riippumatta.

Ryhmässä on mahdollisuus tavata muita samassa elämäntilanteessa olevia ja saada tukea arjessa jaksamiseen. Ryhmässä jaetaan suruun ja leskeyteen liittyviä kokemuksia ja ajatuksia luottamuksellisesti vertaisten kanssa.

Imatran seurakunta järjestää vertaistukiryhmän työikäisille leskille yhteistyössä Suomen nuoret lesket ry:n kanssa. Ryhmä kokoontuu kerran kuukaudessa keskiviikkoisin kahden tunnin ajan. Ryhmää ohjaa ensimmäisen tunnin seurakunnan työntekijä Pirjo Tiippana (lisätietoja: [email protected] / 0407662955) ja toisen tunnin ohjaajana toimii Suomen nuoret lesket ry:n vapaaehtoinen. Pirjon johdolla käydään ryhmässä läpi Mielenpuu-materiaalia, joka sisältää mm.seuraavia teemoja: Minä ja perheeni, kriisit ja niistä selviytyminen, Tunteet. Kokoontuminen ei sisällä uskonnollista/hengellistä sisältöä. Pirjon osuuden jälkeen keskustelut jatkuvat Suomen nuoret lesket ry:n vapaaehtoisen vetämänä. Ryhmässä tarjolla myös pientä purtavaa.

Kokoontumispaikka

Olavinkulma, Olavinkatu 13, Imatra

Kokoontumispäivät

kevätkaudella 2021

Kasvokkaiset tapaamiset on peruttu toistaiseksi koronatilanteesta johtuen.

Ryhmän ajaksi on mahdollista järjestää lastenhoito. Ilmoitathan ennen ryhmää lastenhoidontarpeen sekä hoitoa tarvitsevien lasten iät: [email protected]

Yhteystiedot

[email protected]

Scroll Up