Imatra

Oletko työikäinen ja menettänyt puolisosi tai elämänkumppanisi? Lämpimästi tervetuloa vertaistukiryhmään, joka on avoin kaikille työikäisille leskille parisuhteen muodosta, perhetilanteesta ja puolison kuolintavasta riippumatta.

Ryhmässä on mahdollisuus tavata muita samassa elämäntilanteessa olevia ja saada tukea arjessa jaksamiseen. Ryhmässä jaetaan suruun ja leskeyteen liittyviä kokemuksia ja ajatuksia luottamuksellisesti vertaisten kanssa.

Nuoret Lesket ry järjestää yhteistyössä Imatran seurakunnan kanssa vertaistukiryhmän työikäisille leskille . Ryhmä kokoontuu kerran kuukaudessa keskiviikkoisin kahden tunnin ajan. Ryhmää ohjaa ensimmäisen tunnin seurakunnan työntekijä Pirjo Tiippana (lisätietoja: [email protected] / 0407662955) ja toisen tunnin ohjaajana toimii Nuoret lesket ry:n vapaaehtoinen. Pirjon johdolla käydään ryhmässä läpi Mielenpuu-materiaalia, joka sisältää mm.seuraavia teemoja: Minä ja perheeni, kriisit ja niistä selviytyminen, Tunteet. Kokoontuminen ei sisällä uskonnollista/hengellistä sisältöä. Pirjon osuuden jälkeen keskustelut jatkuvat Nuoret Lesket ry:n vapaaehtoisen vetämänä. Ryhmässä tarjolla myös pientä purtavaa.

Kokoontumispaikka

Olavinkulma, Olavinkatu 13,  55100 Imatra

Kokoontumispäivät

Syyskaudella 2022

7.9. klo 18-20
5.10. klo 18-20
2.11. klo 18-20
7.12. klo 18-20

Ryhmän ajaksi on mahdollista järjestää lastenhoito. Ilmoitathan ennen ryhmää lastenhoidontarpeen sekä hoitoa tarvitsevien lasten iät viimeistään viikkoa ennen tapaamista: [email protected]/tai puh. 0407662955

Yhteystiedot

[email protected]