TURKU

Oletko työikäinen ja menettänyt puolisosi tai elämänkumppanisi? Lämpimästi tervetuloa vertaistukiryhmään, joka on avoin kaikille työikäisille leskille parisuhteen muodosta, perhetilanteesta ja puolison kuolintavasta riippumatta.

Ryhmässä on mahdollisuus tavata muita samassa elämäntilanteessa olevia ja saada tukea arjessa jaksamiseen. Ryhmässä jaetaan suruun ja leskeyteen liittyviä kokemuksia ja ajatuksia luottamuksellisesti vertaisten kanssa.

Ryhmässämme saat vertaistukea mm. leskiperheen haasteisiin, yksinhuoltajuuteen, lapsien tukemiseen menetyksessä, leskeytymisen tuomiin haasteisiin työelämässä ja ruuhkavuosissa. Järjestämme paljon vapaamuotoista toimintaa koko perheelle ja tarjoamme leskiperheiden lapsille ja nuorille mahdollisuuksia tavata muita samassa tilanteessa olevia. Turussa kokoontuu myös toinen vertaisryhmä vanhemmille leskille – katso lisätietoja alempaa.

KOKOONTUMISPAIKKA

Perhetalo Heideken, Sepänkatu 3, Valkoisen Rouvan Salonki (2. krs)

Jos olet tulossa ryhmään lasten kanssa, ilmoitathan määrän ja iät sähköpostitse viimeistään tapaamista edeltävänä maanantaina lastenhoitotarpeen arvioimiseksi ja leikkitilan (Marakatti, 1. krs) varausta varten.

KOKOONTUMISPÄIVÄT

Kevätkausi 2023

Su 8.1. klo 16-18
Su 5.2. klo 16-18
Su 5.3. klo 16-18
Su 2.4. klo 16-18
Su 7.5. klo 16-18

Tervetuloa mukaan!

Vapaamuotoiset tapaamiset

Järjestämme leskille elokuvaillan 30.12.2022, leskiperheille laser-sotimista huhtikuussa -23 ja Kuhankuonon retkeilypäivän kesäkuussa -23. Näistä tapahtumista saat lisätietoa vertaisryhmätapaamisissa Heidekenillä.

YHTEYSTIEDOT

[email protected]


Vapaamuotoiset tapaamiset +50-v. -ryhmä

Turussa kokoontuu yllä olevan ryhmän lisäksi vapaamuotoisesti myös +50 -vuotiaiden leskien ryhmä. Tapaamiset järjestetään pääsääntöisesti Turun Teerenpelissä, joka kuun viimeinen torstai. Kokoonnumme rauhallisen kabinetin puolella, yläkerrassa ravintolasalin vieressä. Pöydässä paperi, jossa lukee lesket.

Tapaamiset sisältävät vertaistukikeskustelua ja myös vapaa-muotoisempaa seuranpitoa. Vaikka kyse onkin vapaamuotoisemmista tapaamisista, on ne organisoitu niin, että porukkaa on aina paikalla! Tervetuloa rohkeasti mukaan, myös uudet!

KOKOONTUMISPAIKKA

Teerenpeli, Eerikinkatu 8, Turku

KOKOONTUMISPÄIVÄT

Kevätkausi 2023

to 26.1. klo 18 Teerenpeli
to 23.2. klo 18 Teerenpeli
to 30.3. klo 18 Teerenpeli
to 27.4. klo 18 Teerenpeli
to 25.5. klo 18 Teerenpeli

Kokoontuminen Teerenpelissä joko alakerrassa tai yläkerran Teerenvintissä, jos se on vapaana.

Kesäisin voidaan Teerenpelin sijaan sään mukaan kokoontua myös jokilaivoilla tai muissa tapahtumissa.
Jos olet ensimmäistä kertaa, ei hätää, Teerenpelissä päivystää kello 18 aikaan joku jäsenistä ja ohjaa eteenpäin!
Nuoret Lesket yhdistyksen kautta saat myös puhelinnumeromme tarvittaessa!
 
Lisätietoja +50-v. -ryhmään liittyen

[email protected]i