TURKU

Oletko työikäinen ja menettänyt puolisosi tai elämänkumppanisi? Lämpimästi tervetuloa vertaistukiryhmään, joka on avoin kaikille työikäisille leskille parisuhteen muodosta, perhetilanteesta ja puolison kuolintavasta riippumatta.

Ryhmässä on mahdollisuus tavata muita samassa elämäntilanteessa olevia ja saada tukea arjessa jaksamiseen. Ryhmässä jaetaan suruun ja leskeyteen liittyviä kokemuksia ja ajatuksia luottamuksellisesti vertaisten kanssa.

Ryhmässämme saat vertaistukea mm. leskiperheen haasteisiin, yksinhuoltajuuteen, lapsien tukemiseen menetyksessä, leskeytymisen tuomiin haasteisiin työelämässä ja ruuhkavuosissa. Järjestämme paljon vapaamuotoista toimintaa koko perheelle ja tarjoamme leskiperheiden lapsille ja nuorille mahdollisuuksia tavata muita samassa tilanteessa olevia. Turussa kokoontuu myös toinen vertaisryhmä vanhemmille leskille – katso lisätietoja alempaa.

KOKOONTUMISPAIKKA

Perhetalo Heideken, Sepänkatu 3, Valkoisen Rouvan Salonki (2. krs)

Lapset leikkivät tapaamisen ajan Marakatti-tilassa (1. krs).

toivomme toistaiseksi tapaamisiin ennakkoilmoittautumisia sähköpostitse. Jos tulossa on lapsia, tarvitsemme tiedon (lukumäärä, ikä) viimeistään tapaamista edeltävänä torstaina lastenhoitotarpeen arviointia varten.
 
Pidämme syyskuun tapaamisen lähinä, mutta maskit päässä, ilman tarjoilua sekä pienryhmiin jakautuen. Jatkossa järjestelyjä mietitään kuukausi kerrallaan.

Jos lähitapaamiset eivät ole suositeltavia, samana päivänä tavataan etäyhteydellä!

KOKOONTUMISPÄIVÄT

Syksy 2021

Su 5.9. klo 16-18
Su 3.10. klo 16-18
Su 7.11. klo 16-18
Su 12.12. klo 16-18, Lapsille piparityöpaja, aikuisille suklaata ja glögiä

Vapaamuotoiset tapaamiset:

Su 20.6.             klo 14-19 Koko perheen kesäretki Kuhankuonolle: vaellusta pitkospuilla ja yhdessä grillailua. Ryhmä tarjoaa eväät.
Su 22.8.             klo 17-19 Leskiperheiden frisbeegolf-päivä — suunniteltu erityisesti leskiperheiden nuorille!
La 20.11.            klo 18-      Leskien pikkujoulut     

YHTEYSTIEDOT

[email protected]


Vapaamuotoiset tapaamiset +50-v. -ryhmä

Turussa kokoontuu yllä olevan ryhmän lisäksi vapaamuotoisesti myös +50 -vuotiaiden leskien ryhmä. Tapaamiset järjestetään pääsääntöisesti Turun Teerenpelissä, joka kuun viimeinen torstai. Kokoonnumme rauhallisen kabinetin puolella, yläkerrassa ravintolasalin vieressä. Pöydässä paperi, jossa lukee lesket.

Tapaamiset sisältävät vertaistukikeskustelua ja myös vapaa-muotoisempaa seuranpitoa. Vaikka kyse onkin vapaamuotoisemmista tapaamisista, on ne organisoitu niin, että porukkaa on aina paikalla! Tervetuloa rohkeasti mukaan, myös uudet!

KOKOONTUMISPAIKKA

Teerenpeli, Eerikinkatu 8, Turku

KOKOONTUMISPÄIVÄT

Syksyllä 2021

to. 30.9 klo 18- Teerenpeli
to. 28.10 klo 18- Teerenpeli
to. 25.11 klo 18- Teerenpeli
to. 30.12 klo 18- Teerenpeli

Kokoontuminen Teerenpelissä joko alakerrassa tai yläkerran Teerenvintissä, jos se on vapaana.
(Kesäisin sään mukaan myös jokilaivoilla tms. ja ylimääräisiä tapaamisia voidaan myös järjestää jos jotain sopivaa aihetta löytyy)

Lisätietoja +50-v. -ryhmään liittyen

[email protected]i