Helsinki

Oletko työikäinen ja menettänyt puolisosi tai elämänkumppanisi? Lämpimästi tervetuloa vertaistukiryhmään, joka on avoin kaikille työikäisille leskille parisuhteen muodosta, perhetilanteesta ja puolison kuolintavasta riippumatta.

Ryhmässä on mahdollisuus tavata muita samassa elämäntilanteessa olevia ja saada tukea arjessa jaksamiseen. Ryhmässä jaetaan suruun ja leskeyteen liittyviä kokemuksia ja ajatuksia luottamuksellisesti vertaisten kanssa.

Helsingissä kokoontuu useampi ryhmä, kaikille avoin ryhmä, pidempään leskenä olleiden ryhmä sekä leskivanhempien ryhmä. Tiedot ryhmien kokoontumisista alla.

Vertaistukiryhmien kasvokkaiset tapaamiset on peruttu toistaiseksi korona -tilanteesta johtuen, kunnes toisin ilmoitetaan. Ryhmät järjestävät kuitenkin tapaamisia Zoomin välityksellä. Ilmoittautumiset Zoom -tapaamiseen ryhmän sähköpostiin [email protected]. Ilmoittauduttuasi saat linkin, jonka kautta voit osallistua ryhmään.

Helsingin vertaistukiryhmä (kaikille työikäisille leskille)

Kokoontuu joka kuun toinen keskiviikko klo 18-20

Ke 8.9. klo 18-20
Ke 13.10. klo 18-20
Ke 10.11. klo 18-20
Ke 8.12. klo 18-20

Voit tiedustella vapaamuotoisista kesätapaamisista osoitteesta [email protected].

Pidempään leskenä olleiden ryhmä

kokoontuu joka kuukauden neljäs torstai klo 18-20, etänä Zoomin kautta.

To 23.9. klo 18-20
To 28.10. klo 18-20
To 25.11. klo 18-20

Vertaistukea leskiperheille

Tapaamiset ovat tällä hetkellä tauolla.

Oletko leski, onko sinulla alaikäisiä lapsia, kaipaatko vertaistukea?Tapaamisten aikana tarjotaan pieni välipala. Mukana ovat vapaaehtoiset vertaisohjaajat Paavo ja/tai Sari.  Lastenhoito järjestetään tarvittaessa viereisessä huoneessa. Yhteistyökumppanina Pienperheyhdistys ry.

Tapaamiset järjestetään Herttoniemessä, PPY tiloissa, osoitteessa Petter Wetterin tie 6.

Scroll Up