tue toimintaa

tuki­mahdollisuudet ja tukijat
"Nyt tiedän, että on muitakin, joille on käynyt näin."
Vertaistukitoimintaan osallistunut lapsi

anna tukesi leskille ja leskiperheille

Tule mukaan tukemaan leskien ja vanhempansa menettäneiden lasten ja nuorten vertais­tuki­toimintaa. Voit tarjota tukeasi kerta lahjoutuksella tai liittymällä kannatusjäseneksi.

tukeasi tarvitaan

Vuosittain tuhannet alle 65-vuotiaat menettävät kumppaninsa ja yli 1700 alaikäistä lasta menettää vanhempansa kuoleman kautta. Nuoret lesket ry järjestää vertaistukitoimintaa leskille sekä vanhempansa menettäneille lapsille ja nuorille. Arjessa vanhempansa menettäneet lapset tapaavat harvoin vertaisiaan ja tästä syystä vertaistukitoiminta on tärkeää.

kannatus­jäsenmaksu 2021

Kannatusjäseneksi voit liittyä täyttämällä oheisen hakemuksen. Kannatusjäsenmaksu on 28 €/vuosi

Kertalahjoitus

Voit tukea meitä myös kertalahjoituksella suoraan lahjoitustilillemme. Kiitos tuestasi!

Saaja: Nuoret Lesket ry
IBAN: FI79 1544 3000 2111 15
BIC: NDEAFIHH
Viesti:
 Lahjoitus

Poliisihallituksen myöntämä rahankeräyslupa RA/2021/243. Lupa on voimassa 3.3.2021 alkaen koko Suomen alueella Ahvenanmaata lukuun ottamatta.

Kerätyillä varoilla toteutetaan toimintaa työikäisille leskille ja vanhempansa menettäneille lapsille. Varat käytetään yhdistyksen vertaistukitoiminnan järjestämiseen sekä vapaaehtoisten vertaistukijoiden koulutukseen ja työnohjaukseen. Vertaistuen muotoja ovat vertaisviikonloput, ryhmät ja erilaiset vertaistukitapahtumat.

kannatus­jäsen­hakemus

Kaikki tähdellä (*) merkityt kentät on täytettävä, jotta voimme käsitellä hakemuksesi.