VERTAISTUKI­VIIKONLOPUT

saman kokeneiden kohtauspaikat
”Ihana ja antoisa viikonloppu. Olin aluksi epäileväinen, mutta nyt, todella kiitollinen, että pääsin mukaan!”
”Etukäteen ajattelin, että viikon­loppu olisi henkisesti raskaampi, koska käytiin läpi vaikeita asioita. Yllätys olikin se, että vertais­tuki ja hyvin suunniteltu ja toteutettu ohjaus tekivätkin prosessoinnista niin helppoa ja luontevaa.”
”Sopivasti miettimistä ja tekemistä. Ihana seura, ja ihanat ja empaattiset ohjaajat.”
”Mahtava viikonloppu, sain juuri sitä mitä tulinkin hakemaan, vertaistukea.”
”Kiitos hyvästä viikon­lopusta! Aiheen käsittely oli ammatti­taitoista ja pysyi hyvin kasassa. Hyvät vetäjät! Aihe oli itselleni tarpeellinen ja sitä oli hyvä käsitellä yhdessä, turvallisessa ilma­piirissä. Ihania ihmisiä! Sain uusia lähestymis­tapoja elämääni ja paljon hyvää mieltä.”
Previous
Next

VERTAIS­TUKI­VIIKON­LOPUista

Järjestämme useita vertaistukiviikonloppuja vuodessa. Viikonlopuissa etsitään yhdessä voimavaroja jaksamisen tueksi, jaetaan ajatuksia ja kokemuksia toisten samankokeneiden kanssa. Kaikkiin viikonloppuihimme on aina erillinen haku, jossa etusijalla ovat ne, jotka eivät kyseiseen viikonloppuun ole vielä osallistuneet. Alta löydät viikonloppuvaihtoehtoja niin äskettäin leskeytyneille, leskiperheille kuin pidempään leskenä olleillekin!

leskille

Leskien vertais­tuki­viikonlopussa käsitellemme surua, leskeyden tuomia muutoksia ja haasteita, yksin jäämisen aiheuttamia tunteita sekä etsimme yhdessä keinoja, jotka auttavat arjessa eteenpäin. Viikonloppuun osallistuttaessa leskeytymisestä tulee olla kulunut vähintään puolisen vuotta, varsinaista ylärajaa leskeytymis­ajankohdalle ei ole. Käy katsomassa toiminta­kalenteristamme, milloin seuraava leskien vertais­tuki­viikonloppu järjestetään.

Leski­perheille

Toisen vanhemman kuolema muuttaa kaikkien perheen­jäsenten elämän. Leskiperheiden vertais­tuki­viikolopussa etsimme yhdessä voimavaroja arkeen ja saamme vertaistukea muilta saman­kokeneilta. Aikuisten ryhmän lisäksi myös lapsille/nuorille on viikonlopussa omat ammatillisesti ohjatut, ikätasoiset ryhmät, joissa käsittelemme vanhemman menetystä sekä etsimme voimavaroja ja selviytymiskeinoja toiminnallisin menetelmin. Aivan perheen pienimmille on järjestetty lastenhoito. Käy katsomassa toiminta­kalenteristamme, milloin seuraava leskiperheiden vertais­tukiviikonloppu järjestetään.

Pidempään leskenä olleille

Minun elämäni -viikon­loppu on suunnattu leskille, joilla on kulunut leskeytymisestä jo useampi vuosi. Viikonloppu tarjoaa mahdollisuuden tarkastella omaa elämää sekä tutustua itseen ja omiin tarpeisiin. Viiko­lopun aikana pohdimme muun muassa sitä, mikä omassa elämässä tuntuu toimivalta ja mitkä asiat vahvistavat hyvinvointia. Suuntaamme ajatuksia myös tuleviin tavoitteisiin sekä etsimme yhdessä keinoja elämän haasteisiin.

Käy katsomassa toiminta­kalenteristamme, milloin seuraava Minun elämäni -viikonloppu järjestetään.