vertaistuki­tapahtumat

saman kokeneiden kohtauspaikat
”Oli ihana kun sai keskittyä omaan itseensä. Ei tarvinnut pohtia raskaita asioita.”
”Oli erinomaisen mukavaa ja voimaannuttavaa. Itsellä ensimmäinen kokemus tälläisestä ja jäi kyllä hyvin positiivinen tuntemus.”
Previous
Next

Hyvin­vointi­päivät

Leskille suunnattuja Hyvinvointipäiviä järjestetään 2-3 kertaa vuodessa ja ne keskittyvät nimensä mukaisesti mielen ja kehon hyvinvointiin. Ne sopivatkin hyvin kaikille leskille, myös pidempään leskenä olleille. Katso toiminta­kalenteristamme milloin seuraava hyvinvointi­päivä järjestetään.

Winkku­voimaa

Kerran vuodessa järjestettävä Winkku­voimaa-tapahtuma koostuu mielen­kiintoisista luennoista, hyvästä ruuasta ja mukavasta yhdessä­olosta vertaisten parissa. Winkku­voimaa tarjoaa tilaisuuden tavata muita leskiä rennossa ilma­piirissä. Tapahtuman jälkeen iltaa on mahdollisuus jatkaa vapaa­muotoisesti. Winkku­voimaa -tapahtuma sopii hyvin kaikille leskille, myös pidempään leskenä olleille. Katso toimintakalenteristamme milloin seuraava Winkkuvoimaa järjestetään.

Suru­­konferenssi

Vuosittain järjestettävän Suru­konferenssin tavoitteena on lisätä tietoutta surusta ja surevan tukemisesta sekä tuoda esille suomalaista kuolemaan liittyvää tutkimustietoa. Konferenssin kautta halutaan myös tarjota läheisensä menettäneille ja surevia työssään kohtaaville mahdollisuus vuoro­vaikutukseen. Nuoret lesket ry:n jäsenet saavat osallistua tapahtumaan edullisempaan jäsen­hintaan.