TAMPERE

Oletko työikäinen ja menettänyt puolisosi tai elämänkumppanisi? Lämpimästi tervetuloa vertaistukiryhmään, joka on avoin kaikille työikäisille leskille parisuhteen muodosta, perhetilanteesta ja puolison kuolintavasta riippumatta.

Ryhmässä on mahdollisuus tavata muita samassa elämäntilanteessa olevia ja saada tukea arjessa jaksamiseen. Ryhmässä jaetaan suruun ja leskeyteen liittyviä kokemuksia ja ajatuksia luottamuksellisesti vertaisten kanssa.

KOKOONTUMISPAIKKA

Tapaaminen on NMKY:N tiloissa, Messin Pajalla. Satakunnankatu 31, G-rappu. Kisahallin porttikongista sisäpihalle, jossa takimmaisesta ovesta sisäänkäynti Messiin (opasteet puuttuvat). Jos et löydä perille, jäät ovien taakse tms. tapahtuu, soita puh. 0400 465122. Ryhmään ei tarvitse ilmoittautua ennakkoon.

KOKOONTUMISPÄIVÄT

kevätkausi 2022

30.1. Koronatilanteesta johtuen vertaistapaaminen järjestetään etänä zoomissa. Porrastetusti on 2 eri tapaamista kohderyhmä huomioiden.
klo 16.00-16.45 uudet vertaiset ja ensikertaa zoomissa mukana olevat ryhmäläiset, tutustuminen, voit halutessasi jatkaa siitä avoimeen ryhmään
klo 17.00-18.30 Kaikille vertaisille avoin virtuaalivertaistapaaminen. Laita ilmoittautumisesi mukana myös ryhmävalintasi su 30.1 klo 15 mennessä osoitteeseen [email protected] Kutsulinkki toimitetaan ilmoittautuneiden sähköpostiin vähän ennen tapaamista.
27.2. klo 16-18
27.3. klo 16-18
24.4. klo 16-18
29.5. klo 16-18

Pyrimme tapaamaan kasvokkain Messissä, mutta jos jostain syystä emme voisi tavata kasvokkain, niin silloin kohtaamme etäyhteydellä zoomissa. Käsidesiä ja maskeja on suositeltavaa käyttää ja niitä on saatavilla tilassa. Ohjaajamme keräävät osallistujien nimet varmuuden vuoksi, jos jälkeenpäin ilmenisi jotain joka aiheuttaisi jäljitystoimenpiteitä. Vertaistapaamisen ajaksi lastenhoito (yli 3v.) pyritään järjestämään. Ilmoita lastenhoidon tarpeesta (lapsen nimi ja ikä) viikkoa ennen tapaamista sähköpostitse: [email protected]

Vertaistuessa on voimaa, tule mukaan!

Vapaamuotoiset tapaamiset 2021

Lauantai 11.12 klo 17.00-22.00 Pikkujouluruokailu ja yhteinen illanvietto🎅🎶🎸

Solo Sokos Hotel Torni , Ravintola Grill It, katutaso, Ratapihankatu 43, 33100 Tampere

Omakustanteinen pikkujouluruokailu hyvässä seurassa historiallisessa miljöössä, tunnelmallisessa veturitallissa kaupungin ykköspaikalla.. Ennakkoryhmämenuja on yhteensä 4 ,joista voimme valita 2-3 eri menua. Hinnat alk. 37-55 € sis. alkuruoka, pääruoka ja jälkiruoka. Kysy tarkempia lisätietoja ja ilmoittautumiset ja mahdolliset ruoka-aine-allergiat 28.11 mennessä [email protected]

Mikäli yhtenäinen tilaus ei ole mahdollinen, voimme tehdä tilaukset myös paikan päällä pöytäkunnittain. Tällöin menee paljon enemmän aikaa! Joten pyrimme löytämään yhteinen tahtotila ennakkoon.

Ruokailun jälkeen iltaa voimme jatkaa yhdessä vaikka hotellin Paja Barissa, joka on rento, konstailematon ja ronskin kodikas. Bar on kunnianosoitus manserockille. mm. Popeda, Eppu Normaali, ja Yö ovat olleet luomassa tätä ravintolaa..Myöhemmin illalla myös live-esiintyjäkeikka, johon vapaa pääsy. Myös Moro Sky Barissa voi pistäytyä ihastelemassa upeita näkymiä kaupungille tai mennä minne vain! Tule mukaan!

YHTEYSTIEDOT

[email protected]