TAMPERE

Oletko työikäinen ja menettänyt puolisosi tai elämänkumppanisi? Lämpimästi tervetuloa vertaistukiryhmään, joka on avoin kaikille työikäisille leskille parisuhteen muodosta, perhetilanteesta ja puolison kuolintavasta riippumatta.

Ryhmässä on mahdollisuus tavata muita samassa elämäntilanteessa olevia ja saada tukea arjessa jaksamiseen. Ryhmässä jaetaan suruun ja leskeyteen liittyviä kokemuksia ja ajatuksia luottamuksellisesti vertaisten kanssa.

KOKOONTUMISPAIKKA

MESSI, Satakunnankatu 31 G
Porttikongista sisäpihalle, seuraa opasteista Messiin

KOKOONTUMISPÄIVÄT

Kevät 2021

Vertaistukiryhmän kasvokkaiset tapaamiset on peruttu toistaiseksi korona -tilanteesta johtuen. Ryhmä järjestää kuitenkin loppuvuonna tapaamisia Zoomin välityksellä. Ilmoittautumiset Zoom -tapaamiseen ryhmän sähköpostiin [email protected]. Ilmoittauduttuasi saat linkin, jonka kautta voit osallistua ryhmään.

Seuraava vertaistapaaminen järjestetään Zoomissa seuraavalla tavalla:

Järjestämme porrastetusti 2 eri tapaamista kohderyhmä huomioiden.
Ryhmä 1: klo 16.00-16.45 uudet vertaiset ja ensikertaa zoomissa mukana olevat ryhmäläiset, tutustuminen, voit halutessasi jatkaa avoimeen ryhmään klo 17.00
Ryhmä 2: klo 17.00-18.30 Kaikille vertaisille avoin virtuaalivertaistapaaminen

Laita ilmoittautumisesi mukana myös ryhmävalintasi su 28.2 klo 15 mennessä osoitteeseen [email protected] Kutsulinkki toimitetaan ilmoittautuneiden sähköpostiin vähän ennen tapaamista.

huhti-toukokuun tapaamisten osalta aikataulut tarkentuu vielä. Jos on mahdollista tavata kasvokkain, niin Messissä nähdään. Mikäli kasvokkaiset tapaamiset eivät edelleenkään onnistu, niin tapaamisia on mahdollista jatkaa Zoomin välityksellä:

Su 28.2. Ryhmä 1, klo 16-16.45 JA  Ryhmä 2, klo 17-18.30 (Zoom, ks. ohjeet yläpuolelta)
Su 28.3. Ryhmä 1, klo 16-16.45 JA  Ryhmä 2, klo 17-18.30 (Zoom, ks. ohjeet yläpuolelta)
Su 25.4. Ryhmä 1, klo 16-16.45 JA  Ryhmä 2, klo 17-18.30 (Zoom, ks. ohjeet yläpuolelta)
Su 30.5 klo 16-18 (Kasvokkain/Zoom tilanteen mukaan)

Muuta toimintaa:

Elämän inventaario -työpaja 17.4. Zoomissa

Elämän inventaario -työpaja järjestetään lauantaina 17.4. klo 15-17.30 Zoomissa. Työpaja on osallistujalle maksuton. Käytetään ohjaajan palkkioon yhdistyksen ryhmäavustusta. Ilmoittautumiset ryhmän sähköpostiin 16.4 klo 20.00 mennessä. Myös ryhmän facebookiin tulossa tapahtuma ja sinne linkki, jota kautta voi osallistua.

aikataulu ja ohjelma:
Klo 15-17 Elämän Inventaario
klo 17-17.30 vertaistukea, voit jäädä keskustelemaan linjoille muiden osallistujien kanssa, jakaa kokemuksia ja kertoa kuulumisiasi.

Työpajan ohjaa hyvinvointivalmentaja/personal trainer, Riikka Lausniemi. Riikka on luotsannut ihmisiä kohti kokonaisvaltaista hyvinvointia jo yli 15 vuoden ajan ja visiokarttakursseja hän on ohjannut kuusi vuotta ja meidän ryhmälle Riikka on tuttu juuri visiokarttakursseista.! Ohjelma sisältää lyhyitä luento-osuuksia hyvinvoinnista ja voimavaroista. Miten tunnistaa paremmin omia voimavaroja ja kuinka rakentaa omannäköistä elämää niin että ei kuormitu liikaa. Kuinka jaksaa omassa arjessa paremmin. Asiaa myös yksinäisyydestä ja elämän kuormittavuudesta ja muista tärkeistä aiheista! Työpajassa tehdään myös kirjallisia yksilötehtäviä, joilla kartoitetaan omaa hyvinvointia ja voimavaroja. Kartoitetaan mitä on kertynyt matkan varrella reppuun, mitä sieltä puuttuu, mikä kuluttaa liikaa, mitä sinne haluaisit lisää, voisitko luopua jostain jne? Mitä muutoksia voit tehdä hyvinvointisi lisäämiseksi? Työpajaan kuuluu myös rentoutusharjoitus, varaa itsellesi tilaa jossa voit olla mukavasti, ja jos on niin lämmin viltti ja alusta (ei välttämätön).Työpajan lopussa saat tulevaisuuden visiokartan teko-ohjeet. Voit alkaa omatoimisesti rakentaa tehtyjen harjoitusten pohjalta omaa unelmakarttaa.

Työpajan loputtua voit jäädä keskustelemaan linjoille muiden osallistujien kanssa. Tervetuloa mukaan!

YHTEYSTIEDOT

[email protected]

Scroll Up