TAMPERE

Oletko työikäinen ja menettänyt puolisosi tai elämänkumppanisi? Lämpimästi tervetuloa vertaistukiryhmään, joka on avoin kaikille työikäisille leskille parisuhteen muodosta, perhetilanteesta ja puolison kuolintavasta riippumatta.

Ryhmässä on mahdollisuus tavata muita samassa elämäntilanteessa olevia ja saada tukea arjessa jaksamiseen. Ryhmässä jaetaan suruun ja leskeyteen liittyviä kokemuksia ja ajatuksia luottamuksellisesti vertaisten kanssa.

KOKOONTUMISPAIKKA

MESSI, Satakunnankatu 31 G
Porttikongista sisäpihalle, seuraa opasteista Messiin

KOKOONTUMISPÄIVÄT

Kevät 2021

Vertaistukiryhmän kasvokkaiset tapaamiset on peruttu toistaiseksi korona -tilanteesta johtuen. Ryhmä järjestää kuitenkin loppuvuonna tapaamisia Zoomin välityksellä. Ilmoittautumiset Zoom -tapaamiseen ryhmän sähköpostiin [email protected]. Ilmoittauduttuasi saat linkin, jonka kautta voit osallistua ryhmään.

Seuraava vertaistapaaminen on etänä zoomissa su 31.1.2021.

Ryhmä1 klo 16.00-16.45: uudet vertaiset ja ensikertaa zoomissa mukana olevat ryhmäläiset, tutustuminen, voit halutessasi jatkaa samantien avoimeen ryhmään
Ryhmä 2 klo 17.00-18.30: Kaikille vertaisille avoin virtuaalivertaistapaaminen zoomissa
Laita ilmoittautumisesi mukana myös ryhmävalintasi 31.1 klo 15 mennessä osoitteeseen [email protected] Kutsulinkki toimitetaan ilmoittautuneiden sähköpostiin vähän ennen tapaamista.

Kevään loppujen tapaamisten osalta aikataulut tarkentuu vielä. Jos on mahdollista tavata kasvokkain, niin Messissä nähdään alla olevan mukaisesti. Mikäli kasvokkaiset tapaamiset eivät edelleenkään onnistu, niin tapaamisia on mahdollista jatkaa Zoomin välityksellä:

Su 28.2 klo 16-18 (Kasvokkain/Zoom tilanteen mukaan)
Su 28.3 klo 16-18 (Kasvokkain/Zoom tilanteen mukaan)
Su 25.4 klo 16-18 (Kasvokkain/Zoom tilanteen mukaan)
Su 30.5 klo 16-18 (Kasvokkain/Zoom tilanteen mukaan)

YHTEYSTIEDOT

[email protected]

Scroll Up