TAMPERE

Oletko työikäinen ja menettänyt puolisosi tai elämänkumppanisi? Lämpimästi tervetuloa vertaistukiryhmään, joka on avoin kaikille työikäisille leskille parisuhteen muodosta, perhetilanteesta ja puolison kuolintavasta riippumatta.

Ryhmässä on mahdollisuus tavata muita samassa elämäntilanteessa olevia ja saada tukea arjessa jaksamiseen. Ryhmässä jaetaan suruun ja leskeyteen liittyviä kokemuksia ja ajatuksia luottamuksellisesti vertaisten kanssa.

KOKOONTUMISPAIKKA

Tapaaminen on NMKY:N tiloissa, Messin Pajalla. Satakunnankatu 31, G-rappu. Kisahallin porttikongista sisäpihalle, jossa takimmaisesta ovesta sisäänkäynti Messiin (opasteet puuttuvat). Jos et löydä perille, jäät ovien taakse tms. tapahtuu, soita puh. 0400 465122. Ryhmään ei tarvitse ilmoittautua ennakkoon.

KOKOONTUMISPÄIVÄT

Syyskausi 2022

Su 28.8. klo 16-18
Su 25.9. klo 16-18
Su 30.10. klo 16-18
Su 27.11. klo 16-18

Pyrimme tapaamaan kasvokkain Messissä, mutta jos jostain syystä emme voisi tavata kasvokkain, niin silloin kohtaamme etäyhteydellä zoomissa. Käsidesiä ja maskeja on suositeltavaa käyttää ja niitä on saatavilla tilassa. Ohjaajamme keräävät osallistujien nimet varmuuden vuoksi, jos jälkeenpäin ilmenisi jotain joka aiheuttaisi jäljitystoimenpiteitä. Vertaistapaamisen ajaksi lastenhoito (yli 3v.) pyritään järjestämään. Ilmoita lastenhoidon tarpeesta (lapsen nimi ja ikä) viikkoa ennen tapaamista sähköpostitse: [email protected]

Vertaistuessa on voimaa, tule mukaan!

Vapaamuotoiset tapaamiset

Perheiden Perjantai 9.9 klo 16.30-20.00 , Monitoimitalo 13, Pellavatehtaankatu 4, TRE 🙂🙂
 
Tapahtuma on tarkoitettu kaikille pirkanmaalaisille vanhemman menettäneille perheille, ei pelkästään tamperelaisille! Toivomme myös perheen nuoria mukaan! Kaikille nuorille osallistujille tarjotaan Finnkinon elokuvaliput. Monitoimitalolla Tapahtumassa on ohjelmaa kaikille perheenjäsenille. Nuorille on luvassa ainakin pelailua, kisailua ja hengailua ja pientä purtavaa. Lasten vanhemmille on asiantuntijaluento lapsen suruun liittyen ja muuta ohjelmaa. 
 
Tampereen eteläisen seurakunnan työntekijä on mukana hoitamassa lapsia. Mahdollisuus leikkimiseen Tarinamatolla, joka on Tarinoiden maahan kuuluva toiminta-alusta, joka soveltuu kaiken ikäisten elämän haasteellisten asioiden käsittelyyn. Ilmoita lastenhoidon tarpeestasi ilmoittautumisen yhteydessä. Tapahtuma on ilmainen kaikille osallistujille.
 
Lue lisää ja ilmoittautua voit täältä:  https://q.surveypal.com/2022-syksy-TRE-Perheiden-perjantai-9.9%2E
 
Tervetuloa!
 
YHTEYSTIEDOT

[email protected]1