TAMPERE

Oletko työikäinen ja menettänyt puolisosi tai elämänkumppanisi? Lämpimästi tervetuloa vertaistukiryhmään, joka on avoin kaikille työikäisille leskille parisuhteen muodosta, perhetilanteesta ja puolison kuolintavasta riippumatta.

Ryhmässä on mahdollisuus tavata muita samassa elämäntilanteessa olevia ja saada tukea arjessa jaksamiseen. Ryhmässä jaetaan suruun ja leskeyteen liittyviä kokemuksia ja ajatuksia luottamuksellisesti vertaisten kanssa.

KOKOONTUMISPAIKKA

Tapaaminen on NMKY:N tiloissa, Messin Pajalla. Satakunnankatu 31, G-rappu. Kisahallin porttikongista sisäpihalle, jossa takimmaisesta ovesta sisäänkäynti Messiin (opasteet puuttuvat). Jos et löydä perille, jäät ovien taakse tms. tapahtuu, soita puh. 0400 465122. Ryhmään ei tarvitse ilmoittautua ennakkoon.

KOKOONTUMISPÄIVÄT

syyskausi 2021 

Kokoontumisrajoitusten poistuttua pääsemme vihdoin tapaamaan kasvokkain su 26.9 klo 16-18 Messissä, Satakunnankatu 31G. Porttikongista sisäpihalle, seuraa opasteita Messiin. Jos et löydä perille, jäät ovien taakse tms. tapahtuu, soita puh. 0400 465122. Ryhmään ei tarvitse ilmoittautua ennakkoon

Käsidesiä ja maskeja on suositeltavaa käyttää ja niitä on saatavilla tilassa. Ohjaajamme keräävät osallistujien nimet varmuuden vuoksi, jos jälkeenpäin ilmenisi jotain joka aiheuttaisi jäljitystoimenpiteitä. Vertaistapaamisen ajaksi lastenhoito (yli 3v.) pyritään järjestämään. Ilmoita lastenhoitotarpeesta perjantaihin 24.9 mennessä

[email protected] Vertaistuessa on voimaa, tule mukaan!

su 26.9
su 31.10
su 28.11

YHTEYSTIEDOT

[email protected]