TAMPERE

Oletko työikäinen ja menettänyt puolisosi tai elämänkumppanisi? Lämpimästi tervetuloa vertaistukiryhmään, joka on avoin kaikille työikäisille leskille parisuhteen muodosta, perhetilanteesta ja puolison kuolintavasta riippumatta.

Ryhmässä on mahdollisuus tavata muita samassa elämäntilanteessa olevia ja saada tukea arjessa jaksamiseen. Ryhmässä jaetaan suruun ja leskeyteen liittyviä kokemuksia ja ajatuksia luottamuksellisesti vertaisten kanssa.

KOKOONTUMISPAIKKA

MESSI, Satakunnankatu 31 G
Porttikongista sisäpihalle, seuraa opasteista Messiin

KOKOONTUMISPÄIVÄT

Kesän 2021 vapaamuotoiset tapaamiset

Terassitapaaminen, la 3. heinäkuuta 2021 klo 16.00 – 18.00, Ravintola Ranta, iso terassi (Sijainti koskikeskuksessa jokirannan puolella)
Os. Hatanpään valtatie 1, Tampere
Jokakesäinen, jo perinteeksi muodostunut rento ja hyvin vapaamuotoinen tapaaminen vertaisten kanssa koronatilanne huomioiden. Halutessaan iltaa voi jatkaa vielä klo 18 jälkeen ja voi mennä yhdessä ”ulos” syömään osallistujien niin halutessaan. Aurinkoiset ja lämpöiset kelit on tilattu! Tapahtumaan ei tarvitse ilmoittautua ennakkoon. Ryhmämme löytyy ulkoterassilta, meidät tunnistaa pöydässä esillä olevasta TSNL- kyltistä. Tule mukaan!

Saunailta Ma 26.7 klo 19-22, Varalankatu 36, 33240 Tampere
Perheiden päivä jatkuu yhteisenä saunaillalla, johon voi osallistua myös muut alueemme vertaiset. Ohjelmassa saunomista, uimista ja yhteistä illanviettoa Varalan upealla rantasaunalla. Käytössämme myös grilli terassilla, joten omia eväitä voit tuoda mukana. Käytössämme on 3 saunaa ja isoin takkatila ja terassi klo 22 saakka. Oma pyyhe ja uikkarit ja mahdolliset grillattavat mukaan! Tapaamiseen voi tulla muutoksia sen hetkisen koronatilanteen vaikutuksista johtuen.
Saunailtaan osallistuminen hinta 10€/hlö. Voit maksaa sen 25.7 mennessä suoraan yhdistyksen tilille: FI64 1045 3000 1921 86 viitteellä 4611.
Laita samalla tieto osallistumisestasi 25.7 mennessä osoitteeseen [email protected] Samalla saat tarkemmat tiedot saunan sijainnista jne.

YHTEYSTIEDOT

[email protected]

Scroll Up