Imatralla alkaa nuorten leskien vertaistukiryhmä

Imatran seurakunta järjestää vertaistukiryhmän työikäisille leskille yhteistyössä Suomen nuoret lesket ry:n kanssa. Ryhmä kokoontuu kerran kuukaudessa keskiviikkoisin kahden tunnin ajan. Ryhmää ohjaa ensimmäisen tunnin seurakunnan työntekijä Pirjo Tiippana (lisätietoja: [email protected]0407662955) ja toisen tunnin ohjaajana toimii Suomen nuoret lesket ry:n vapaaehtoinen. Pirjon johdolla käydään ryhmässä läpi Mielenpuu-materiaalia, joka sisältää mm.seuraavia teemoja: Minä ja perheeni, kriisit ja niistä selviytyminen, Tunteet. Kokoontuminen ei sisällä uskonnollista/hengellistä sisältöä. Pirjon osuuden jälkeen keskustelut jatkuvat Suomen nuoret lesket ry:n vapaaehtoisen vetämänä. Ryhmässä tarjolla myös pientä purtavaa.
Syksyn kokoontumiskerrat:
ke 3.10 klo 17-19
ke 7.11 klo 17-19
ke 5.12 klo 17-19
Kokoontumispaikka: Tainionkosken Pappila, Kirkkokatu 4, 55120 Imatra
Lastenhoito on järjestetty ryhmän ajaksi, joten ilmoitathan ennen ryhmää lastenhoidontarpeen sekä hoitoa tarvitsevien lasten iät: [email protected]

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.