Kuopio

Oletko työikäinen ja menettänyt puolisosi tai elämänkumppanisi? Lämpimästi tervetuloa vertaistukiryhmään, joka on avoin kaikille työikäisille leskille parisuhteen muodosta, perhetilanteesta ja puolison kuolintavasta riippumatta.

Ryhmässä on mahdollisuus tavata muita samassa elämäntilanteessa olevia ja saada tukea arjessa jaksamiseen. Ryhmässä jaetaan suruun ja leskeyteen liittyviä kokemuksia ja ajatuksia luottamuksellisesti vertaisten kanssa.

KOKOONTUMISPAIKKA

Ryhmän tulevaa kokoontumispaikkaa ei ole vielä päätetty, syksyn tuleva kokoontumispaikka selviää lähempänä ajankohtaa.

KOKOONTUMISPÄIVÄT

Ryhmänohjaajat Pirjo ja Päivi järjestävät 14.6. kello 17.30-19 tutustumistapaamisen Rauhalahden Nuottakodalla. Tapaamiseen ovat tervetulleita kaikki, jotka ovat kiinnostuneita vertaisryhmästä ja haluavat tutustua toimintaan. Ensimmäisessä tapaamisessa pohditaan yhdessä, millainen Kuopion Nuorten Leskien vertaisryhmä voisi olla. Tapaamiseen voi tulla lasten kanssa. Kodalla on tarjolla mehua ja makkaraa, mutta voit halutessasi ottaa myös omaa grillattavaa mukaan. Tule siis tutustumaan toisiin vertaisiin ja pohtimaan, millaisen vertaisryhmän sinä haluaisit Kuopioon!

Ilmoitathan tulostasi etukäteen, viimeistään maanantaihin 13.6. kello 12 mennessä: kuopio.[email protected]
Aika: tiistaina 14.6. kello 17.30-19
Paikka: Rauhalahden Nuottakota, Rauhankatu 3 (Rauhalahti Campingin läheisyydessä)

Syyskaudella 2022

Ensimmäinen virallinen kokoontuminen tapahtuu näillä näkymin syyskuussa. Kokoontumispäivämäärät tarkentuvat lähempänä ajankohtaa.

YHTEYSTIEDOT

[email protected]