Hyvinvointipäivä 17.11.2018 Jyväskylässä

Hyvinvointipäivä leskille järjestetään lauantaina 17.11.2018 Jyväskylässä (Scandic Laajavuori, Laajavuorentie 30, 40740 Jyväskylä).

Aamupäivällä opimme yhdessä helposti lähestyttävien hengittämistekniikoiden avulla saavuttamaan halutun rentouden kehoon sekä mieleen. Lisäksi saamme vinkkejä stressin kontrollointiin – paikasta riippumatta. Lounaan jälkeen aiheena on pukeutuminen sekä voimaannuttava värit omassa hyvinvoinnissa. Saadaan oivalluksia väreistä ja kenties rohkaistutaan kokeilemaan uusia värejä omassa pukeutumisessa. Päivän lopuksi on mahdollisuus jatkaa rentoutumista kylpylän puolella. Hyvinvointipäivän ohjaajina toimivat hyvinvointivalmentaja Ossi Valpio ja pukeutumisen kouluttaja Maarit Orell. Mukana myös yhdistyksen työntekijä Anne Pälve.

Hyvinvointipäivän omavastuuosuus on 20 € / henkilö (sisältäen päivän ohjelman, lounaan, kahvin ja kylpylän). Mukaanpääsy vahvistetaan sähköpostilla, jonka mukana saat tiedot omavastuuosuuden maksamista varten. Huomioithan, että paikkoja on rajallinen määrä, joten kannattaa ilmoittautua ajoissa!

Hyvinvointipäivään on tullut niin paljon ilmoittautuneita, että kaikki paikat ovat nyt täynnä!

Voit tiedustella mahdollisia peruutuspaikkoja [email protected]

Päivän ohjelma:

klo 11–11:30 Tervetuloa ja tutustutaan toisiimme

klo 11:30–13 Kuinka rentouttaa mieli ja keho? Miten nukkuisin paremmin?

klo 13 – 14 Lounas

klo 14–15:30 Pukeutuminen ja värien voima

klo 15:30-16 Päiväkahvit/tee ja yhteenveto päivästä

klo 16 –> Kylpylä

Ilmoittautuminen 1.11. mennessä: https://my.surveypal.com/2018-…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *