Minun elämäni-Pieni askel, vertaisviikonloppu kauemmin leskinä olleille 26.-28.10

Suomen nuoret lesket ry:n järjestää leskien ”Minun elämäni, pieni askel…” vertaisviikonlopun. Viikonloppu toteutetaan Hartolassa Hotelli Linnassa 26.-28.10. Viikonloppu alkaa pe klo 17- 18 majoittumisella ja ruokailulla ja päättyy sunnuntaina klo 14 mennessä. Viikonloppu on tarkoitettu leskille, joilla on kulunut leskeytymisestä jo useampi vuosi. Mukaan mahtuu 12 henkilöä. Viikonlopun ohjaa psykoterapeutti koulutuksen käynyt Hannele Arvekari (TtM, toimintaterapeutti, seksuaaliterapeutti) mukana viikonloppussa myös yhdistyksen työntekijä Miia Iivonen.

Viikonloppu perustuu Yvonne Dolanin kehittämään pieni askel terapeuttiseen ryhmämalliin. Viikonlopun aikana tarkastellaan omaa elämää keskittyen tähän päivään ja tulevaisuuteen. Viikonlopussa pohditaan seuraavia teemoja: Mikä elämässä tuntuu hyvältä ja toimivalta ja mitkä asiat vahvistavat hyvinvointia. Ovatko jotkin omat ajatusmallit ja toimintatavat itselle haitallisia. Pohditaan omia tavoitteita tulevaisuudessa, etsitään keinoja elämän haasteisiin ja tutustutaan itseen ja omien tarpeiden tunnistamiseen.

Viikonlopun omavastuu on yhdistyksen jäsenille 95 €/2hh, 120 € /1 hh majoittuessa. (Ei-jäsenille + 15 € viikonloppu). Viikonlopun aikana on täyshoito. Matkakuluista jokainen vastaa itse.

Jos kiinnostuit vertaisviikonlopusta, niin ota yhteyttä Miian ([email protected])

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *