Vertaistukiryhmä n. 16-22-vuotiaille perheenjäsenensä menettäneille nuorille/nuorille aikuisille

Käpy ry järjestää (yhteistyössä Suomen nuoret lesket ry:n kanssa) 2.-4.11. 2018 vertaistukiryhmän n. 16-22-vuotiaille perheenjäsenensä (sisaruksen tai vanhemman) menettäneille nuorille/nuorille aikuisille Kiponniemen leirikeskuksessa Vesangassa (Jyväskylän lähellä).

Menetyksen ajankohdalla ei ole väliä – siitä voi olla kulunut pitkäkin aika. Menetystä käsitellään ohjatuin keskusteluin, ja osallistujien niin halutessa käytetään muitakin työtapoja. Ryhmään otetaan noin kuusi osallistujaa, ja toiminta on uskonnollisesti ja aatteellisesti sitoutumatonta.
Majoittuminen on järjestetty kahden hengen huoneisiin ja osallistujat ovat täysihoidossa. Vain matkakuluista vastataan itse.
Haku ryhmään päättyy 31.8. Ota matalalla kynnyksellä yhteyttä, jos haluat kysellä lisää tai pohtia ryhmän soveltuvuutta itsellesi/nuorellesi.
Lisätietoja ja ilmoittautuminen: Sosiaalipsykologi Kati Kärkkäinen [email protected] tai 041-432 9898

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *