Yhdistyksen tietosuoja-asiaa

Toukokuussa 2018 tuli sovellettavaksi yleinen tietosuoja-asetus ja siihen liittyen olemme tarkentaneet rekisteriselosteitamme jäsenrekisterin, tapahtumiimme ilmoittautumisessa käytettävien lomakkeiden sekä uutiskirjeiden tilaamisten osalta. Rekisteriselosteissa kuvataan, mitä tietoja rekisterit sisältävät, mihin tarkoitukseen niitä käytetään ja miten jäsentietoja käsitellään. Voit käydä tutustumassa rekisteriselosteisiin alla olevista linkeistä:

Jäsenrekisterin rekisteriseloste

Sähköisen ilmoittautumislomakkeen rekisteriseloste

Uutiskirjeen tilaamisen rekisteriseloste

Uuden tietosuoja-asetuksen voimaantulo ei muuta nykykäytäntöjämme eikä edellytä jäsenistöltämme toimenpiteitä. Jos haluat lisätietoja tai sinulla on kysyttävää aiheeseen liittyen, ota yhteyttä [email protected]

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *