Haut syksyn leski- ja leskiperheviikonloppuihin avautuneet

Leskien vertaistukiviikonloppu 31.8.-2.9.2018

Suomen nuoret lesket ry järjestää Leskien vertaistukiviikonlopun Lomakeskus Revontulessa, Hankasalmella 31.8.-2.9.2018.

Viikonloppuun voivat hakea työikäisenä leskeytyneet. Viikonlopun tavoitteena on tarjota vertaistukea ja etsiä yhdessä voimavaroja arkeen. Viikonloppu on suunnattu niille, jotka eivät ole aikaisemmin osallistuneet Suomen nuoret lesket ry:n vertaistukiviikonloppuihin. Viikonloppuun osallistuttaessa leskeytymisestä tulee olla kulunut vähintään noin puoli vuotta.

Viikonloppu alkaa perjantaina päivällisellä klo 17 ja päättyy sunnuntaina lounaaseen noin klo 12. Viikonloppuun osallistuminen edellyttää kokoaikaista läsnäoloa.

Viikonlopun omavastuuosuus on Suomen nuoret lesket ry:n jäseniltä 95 €/2 hh ja 120 € / 1hh (ei-jäseniltä + 15 €). Viikonlopun aikana on täyshoito. Matkakulut jokainen kustantaa itse.

Hakulomake löytyy täältä ja sen tulee olla perillä viimeistään 31.7.2018. Tiedot valinnoista lähetetään hakijoille hakuajan päätyttyä.

 

Leskiperheiden vertaistukiviikonloppu 21.-23.9.2018

Suomen nuoret lesket ry järjestää Leskiperheiden vertaistukiviikonlopun Turengissa Kiipulan koulutus- ja kuntoutuskeskuksessa 21.-23.9.2018. Viikonlopun tavoitteena on tarjota leskiperheille vertaistukea ja etsiä yhdessä voimavaroja arkeen. Lapsilla on yhtäaikaa aikuisten ryhmän kanssa kokoontuvat omat ammatillisesti ohjatut ikätason mukaan jaetut ryhmät, joissa käsitellään vanhemman menetystä, voimavaroja ja selviytymiskeinoja toiminnallisin menetelmin. Viikonloppu on suunnattu niille, jotka eivät ole aikaisemmin osallistuneet Suomen nuoret lesket ry:n vertaistukiviikonloppuihin. Vertaistukiviikonloppuun osallistuttaessa tulee vanhemmman kuolemasta olla kulunut vähintään noin puoli vuotta.

Viikonlopun omavastuuosuus on 120 €, joka peritään vain aikuiselta. Lasten osallistumiskulut katetaan Ragnar Ekbergin säätiöltä saadulla avustuksella. Matkakulut jokainen kustantaa itse.

Hakulomake löytyy täältä ja sen tulee olla perillä viimeistään 15.8.2018. Tiedot valinnoista lähetetään hakijoille hakuajan päätyttyä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.