”Surusta tie eteenpäin” –nuorten leskien perhekurssi 21.–23.9.2018 Meri-Karina, Turku

Lounais-Suomen Syöpäyhdistys r.y. järjestää nuorten leskien perhekurssin, joka on tarkoitettu läheisensä syöpäkuoleman kokeneille leskille ja heidän lapsilleen. Kurssi toteutetaan kolmen päivän internaattikuntoutuksena. Ammattilaisten johdolla käydään läpi surun vaiheet, niiden tunnistaminen, ymmärtäminen ja käsitteleminen. Kurssilla osallistujia autetaan pääsemään elämässä eteenpäin ja etsimään voimavaroja tulevaisuuteen. Vertaistuki on myös tärkeä osa kurssia. Lapsilla on omat ryhmät, joiden toiminnan koordinoi lapsiperhekoordinaattori yhdessä lastenohjaajien kanssa. Aikuisten ryhmän ohjaajina toimivat sairaanhoitaja, psykologi ja tanssi/liikuntaterapeutti.

Kurssille haetaan Lounais-Suomen Syöpäyhdistyksen omalla hakulomakkeella, joka palautetaan:

Kurssi- ja neuvontapalvelut

Lounais-Suomen Syöpäyhdistys r.y./Meri-Karinan hyvinvointikeskus

Seiskarinkatu 35, 20900 TURKU

Esite  Hakulomake

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *