Luovaa tanssia ja rentoutusharjoituksia Joensuussa 24.3.2018

Suomen nuoret lesket ry järjestää yhteistyössä Kaisu Hirvosen kanssa KOSKETUS – luovaa tanssia ja rentoutusharjoituksia -teemapäivän Joensuussa lauantaina 24.3.2018 Urheilutalo/alatatami, Koskikatu 12.

Luova tanssi on tanssia ilman sääntöjä tai ennalta opeteltuja liikkeitä. Jokainen voi liikkua omalla ainutlaatuisella tavallaan. Teemapäivän aikana tehdään yhdessä kehollisia harjoituksia, joissa painopiste on improvisaatiossa. Tärkeää on, että jokainen kuuntelee omaa kehoansa ja omia voimavarojansa.

Ohjaajana toimii Kaisu Hirvonen. Hän on ammatiltaan fysioterapeutti ja hänen tanssitaustansa on hyvin monipuolinen. Tällä hetkellä hän opiskelee tanssia ja somatiikkaa Itä-Suomen liikuntaopistolla.

Varusteet: Joustavat tai muuten mukavat vaatteet, joissa pystyt liikkumaan. Kerrospukeutuminen suositeltavaa. Tarvittaessa lyhythihainen, ja rentoutusharjoituksissa paksumpaa, voit jopa ottaa oman viltin mukaan.

Teemapäivän ohjelma:

klo 9:00 Tutustuminen
klo 9:30-11:30 Matka omaan kehoon ja hengitysrytmiin, kehon jännitystilojen rentouttaminen
klo 11:30-12 Jakamispiiri

klo 12-13 lounastauko (lounas omakustanteinen/omat eväät)

klo 13-14 Luotan itseeni ja toiseen
klo 14-14:30 Ryhmäimprovisaatio
klo 14.30-15 Kehon hemmotteluhuolto parin kanssa ja jakamispiiri

Osallistuminen on maksuton (matkakustannukset jokainen hoitaa itse) ja ryhmään mahtuu 20 ensin ilmoittautunutta. Ilmoittautumiset 21.3. mennessä [email protected]. Mukaanpääsy vahvistetaan sähköpostilla ilmoittautumisajan päätyttyä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *