Keksi uudelle verkkoyhteisöllemme nimi!

Verkkoyhteisömme on aikaisemmin ollut todella aktiivinen, mutta viime vuosina se on hiljentynyt. Tarkoituksenamme onkin uudistaa sitä yksinkertaisempaan ja helppokäyttöisempään muotoon. Uudistuksen myötä toivomme saavamme sinne lisää aktiivisia käyttäjiä. Loppuvuodesta 2017 tehdyn jäsenkyselyn yhteydessä kysyimme, millaista tukea yhdistyksen kannattaisi verkossa järjestää ja millaiselle alustalle verkkotuki olisi parasta rakentaa. Saatujen vastausten perusteella suosituimmaksi nousi teemoihin jaettu keskustelufoorumi. Uudistus on tarkoitus toteuttaa tämän vuoden aikana, niin että se olisi käytössä viimeistään syksyllä.

Verkkoyhteisön uudistaminen on jo käynnissä, mutta nimi vielä uupuu. Siihen liittyen onkin nyt käynnissä nimikilpailu, jossa jäsenemme, ja miksei muutkin, saavat ehdottaa mielestään osuvinta nimeä verkkoyhteisöllemme. Nimiehdotuksia voi lähettää meille Facebookissa aiheeseen liittyvän julkaisun alle tai sähköpostitse ([email protected]). Tulleista nimiehdotuksista yhdistyksen työntekijät valitsevat kolme finalistia, joiden kesken suoritetaan lopullinen äänestys.

Kaikkien ehdotuksen laittaneiden kesken arvotaan Hidasta elämää -kuvakortit. Mikä olisi sinun mielestäsi hyvä nimi verkkoyhteisöllemme? Laita ehdotuksesi 4.3. mennessä ja olet mukana kilpailussa!

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.