PERUUTETTU! Tampereella 7.4. – Luovaa tanssia ja rentoutusharjoituksia

Nyt on myös Tampereella mahdollisuus osallistua Luovaa tanssia ja rentoutusharjoituksia -teemapäivään.

Suomen nuoret lesket ry järjestää yhteistyössä Kaisu Hirvosen kanssa KOSKETUS – luovaa tanssia ja rentoutusharjoituksia -teemapäivän Tampereella lauantaina 7.4.2018 (Tampereen Ratinan stadion,
liikuntasali 1 / alakerta, Ratinan rantatie 1).

Luova tanssi on tanssia ilman sääntöjä tai ennalta opeteltuja liikkeitä. Jokainen voi liikkua omalla ainutlaatuisella tavallaan. Teemapäivän aikana tehdään yhdessä kehollisia harjoituksia, joissa painopiste on improvisaatiossa. Tärkeää on, että jokainen kuuntelee omaa kehoansa ja omia voimavarojansa.

Ohjaajana toimii Kaisu Hirvonen. Hän on ammatiltaan fysioterapeutti ja hänen tanssitaustansa on hyvin monipuolinen. Tällä hetkellä hän opiskelee tanssia ja somatiikkaa Itä-Suomen liikuntaopistolla.

Varusteet: Joustavat tai muuten mukavat vaatteet, joissa pystyt liikkumaan. Kerrospukeutuminen suositeltavaa. Tarvittaessa lyhythihainen, ja rentoutusharjoituksissa paksumpaa, voit jopa ottaa oman viltin mukaan.

Teemapäivän ohjelma:

klo   10:00           Tutustuminen

klo   10:30-12:30  Matka omaan kehoon ja hengitysrytmiin, kehon jännitystilojen rentouttaminen

klo   12:30-13:00  Jakamispiiri

klo  13:00-14:00   lounastauko (lounas omakustanteinen/omat eväät)

klo  14:00-15:00   Luotan itseeni ja toiseen

klo 15:00-15:30    Ryhmäimprovisaatio

klo 15:30-16:00    Kehon hemmotteluhuolto parin kanssa ja jakamispiiri

Osallistuminen on maksuton (matkakustannukset jokainen hoitaa itse) ja ryhmään mahtuu 20 ensin ilmoittautunutta. Ilmoittautumiset 4.4. mennessä [email protected]. Mukaanpääsy vahvistetaan sähköpostilla ilmoittautumisajan päätyttyä.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *