laki­neuvonta

ilmaista lakineuvontaa leskille

LAKINEUVONTA KÄYTÖSSÄSI

Yhdistyksen lakineuvojana toimii juristi Saara Tuulari. Hän tarjoaa yhdistyksen jäsenille puhelimitse ilmaista lakineuvontaa kerran kuukaudessa.

Ilmainen neuvontapuhelu on tarkoitettu sellaisten yleisluontoisten asioiden ja kysymysten selvittämiseen, joihin juristi voi vastata puhelimitse ilman asiakirjoihin tutustumista. Aiheina voivat olla esimerkiksi leskeyteen liittyvät lainopilliset kysymykset ja/tai lasten taloudellinen edunvalvonta.

­neuvonta kevät 2023

  • 24.1. klo 18-20
    28.2. klo 18-20
    28.3. klo 18-20
    25.4. klo 18-20
    30.5. klo 18-20

näin käytät laki­neuvonta­palvelua

Lähetä yhdistykselle sähköpostiviesti osoitteella [email protected], jossa kerrot lyhyesti, mitä aihetta kysymyksesi koskee. Ilmoittaudu viimeistään viikkoa ennen haluttua kertaa. 

Välitämme puhelinnumerosi ja puhelun aiheen juristi Saara Tuularille, joka soittaa sinulle sovittuna päivänä klo 18-20 välillä (puhelinnumero ei ole käytössä muuna ajankohtana). 

Lakimies Antti Partanen tarjoaa yhdistyksen jäsenille puhelimitse ilmaista lakineuvontaa leskeyteen liittyvissä asioissa kerran kuukaudessa. Ilmainen neuvontapuhelu on tarkoitettu sellaisten yleisluontoisten asioiden ja kysymysten selvittämiseen, joihin lakimies voi vastata puhelimitse ilman asiakirjoihin tutustumista.

 

Lakineuvonnan ajankohdat löydät täältä:
https://www.nuoretlesket.fi/toiminta/lakineuvonta/

Jos haluat käyttää tätä palvelua, toimi seuraavasti:
Laita sähköpostiviestiä yhdistykselle: [email protected] ja kerro lyhyesti mitä aihetta kysymyksesi koskee. Miia välittää puhelinnumerosi ja puhelun aiheen Antti Partaselle, joka soittaa sinulle sovittuna päivänä klo 18-20 välillä. (Puhelinnumero ei ole käytössä muuna ajankohtana.)