Hyvinvointipäivä la 17.3.2018

Suomen nuoret lesket ry järjestää leskille Hyvinvointipäivän lauantaina 17.3 Helsingissä Hotelli Helkassa osoitteessa Pohjoinen Rautatiekatu 23, 00100 Hki. Päivä alkaa klo 11.00 yhteisellä kokoontumisella ja lounaalla. Ohjelma sisältää koulutuksellista osuutta, pienryhmätyöskentelyä sekä yhteistä keskustelua havainnoista. Päivän ohjaajana toimii taideterapeutti Mari Vallemaa. Mukana myös yhdistyksen työntekijä Anne Pälve. Omavastuuosuus hyvinvointipäivästä on 20e/henkilö. Mukaanpääsy vahvistetaan sähköpostilla, jonka mukana saat tiedot omavastuuosuuden maksamista varten. Huomioithan, että paikkoja on rajallinen määrä, joten kannataa ilmoittautua ajoissa!

”Hyvinvointipäivä tarjoaa sinulle mahdollisuuden pysähtyä rentoutumisen, hiljentymisen ja luovan työskentelyn kautta kuuntelemaan ja kohtaamaan omia sisäisiä tuntemuksiasi. Työskentelyn lähtökohtana on kysymys:”Mitä minulle kuuluu-juuri nyt?” Kokemuksellisen toiminnan kautta voit saada uutta näkökulmaa omaan elämääsi ja löytää uusia tapoja itsetuntemuksesi kehittämiseen. Kollektiivinen luovuuden ja läsnäolon tila on parhaimmilaan minuutta vahvistava, oivalluksia tuottava koemus. Tule rohkeasti mukaan, sellaisena kuin olet. Osallistumisesi ei edellytä sinulta mitään erityistaitoja.” -Mari-

Päivän ohjelma:

klo 11-11.15 tervetuloa (Hotelli Helka, kokoustila Saarni)

klo 11.15–12.00 lounas

klo 12–14 työskentelyä

klo 14.–14.30 kahvitauko

klo 14.30–16.30 työskentelyä

klo 16.30 –> Mikäli halukkaita löytyy, voi osallistujien kesken jäädä vielä istumaan iltaa yhdessä

Ilmoittautumislinkki:
https://my.surveypal.com/2018-Hyvinvointip%C3%A4iv%C3%A4-Helsinki

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *