Kirjoitelmapyyntö leskeksi jääneille isille

KIRJOITELMAPYYNTÖ PRO GRADU –TUTKIELMAA VARTEN

Olen sosiaalityön maisterivaiheen opiskelija Lapin yliopistossa ja teen pro gradu –tutkielmaa leskeksi jääneiden miesten isyyskerronasta. Isyyden näkökulmasta leskeys on aihe, jota ei ole tutkimuksellisesti juurikaan aiemmin lähestytty. Haluaan tavoittaa omalla tutkielmallani isien ääntä ja valottaa leskeyttä miesten näkökulmasta. Tutkielmani on laadullinen, otteeltaan narratiivinen tutkimus ja kerään aineiston kirjoitelmilla.

Pyytäisinkin nyt sinua, leskeksi jäänyttä isää kertomaan aiheesta omalla kirjoitelmalla. Millaisia kokemuksia ja merkityksiä leskeys on tuonut isyyteesi? Millaisena näet isyyden leskeyden myötä? Kirjoitelman sisältö on vapaa ja osallistujana saat päättää itse, mitä leskeyden ja isyyden teemasta haluat kertoa ja nostaa esiin. Käytän kirjoitelmia vain pro gradu -tutkielmaani ja kirjoitelmat ovat luottamuksellisia.

Kirjoitelman voi lähettää sähköpostitse alla olevaan osoitteeseen. Otathan yhteyttä, mikäli haluat lähettää kirjoitelman postitse. Annan mielelläni lisätietoja tutkimuksestani. (Lisätietoa myös liitteessä)

sähköpostiosoite: [email protected]

ystävällisin terveisin, Tuovi Honkela

Lapin yliopisto, Yhteiskuntatieteiden tiedekunta
Sosiaalityö

Kirjoitelmapyyntö Suomen nuoret lesket ry

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *