Pimeästä valoon – tapahtuma Lahden seurakunnassa 18.11. läheisensä menettäneille

Tervetuloa Lahden Ristinkirkkoon lauantaina 18.11.17 klo 16

Ristinkirkossa sytytetään valo pimeään  runojen, rukousten ja musiikin voimin. ”Pimeästä valoon” tapahtuma järjestetään vuoden pimeimpään aikaan 18.11. klo 16 alkaen. Tapahtumaa  ovat suunnitelleet useat kaupungissa toimivat järjestöt  yhdessä Lahden seurakuntayhtymän.  Tapahtuma on vähän kuin etkot Valtakunnalliselle mielenterveysviikolle Lahdessa.  http://mtkl.fi/palvelut/mielenterveysviikko/

PIMEÄSTÄ VALOON tapahtumassa  Mikael Saari, Miikka Kallion bändi, Filianna kuoro, Lahden Mieskuoron Reilu Tusina ja Tuomaskuoro esittävät lauluja surusta ja epätoivosta valoon ja toivoon. Laulujen väleissä kuullaan luopumiseen ja kuolemaan liittyviä ajatuksia runoina ja rukouksina.

Tapahtuman yhteydessä voi jättää esirukouspyyntöjä,  ja laulujen jälkeen on mahdollisuus tutustua eri järjestöjen toimintaan sekä keskustella järjestöjen edustajien kanssa.  Ilta päättyy yhteiseen iltapalaan.

Tapahtumassa muistetaan sekä mielenterveysongelmista kärsiviä että eri tavoin kuolleita läheisiämme; äkillisesti menehtyneitä, sairauden murtamia, itsemurhan, päihteiden, huumeiden ja rikosten kautta kuolleita, lapsia, puolisoja, sisaruksia ja vanhempia sekä ystäviä.

Jokaisen oma suru on suurin suru!

Pimeästä valoon esite

YHTEISTYÖSSÄ:

Päijät-Hämeen Mielenterveystyön tuki  – Miete ry.

Päijät-Hämeen Klubitalot ry.

EHYT ry Lahden Elokolo

Lahden seudun kriisikeskus (Päijät-Hämeen mielenterveysseura)

Kiusaamisasioiden Tuki- ja neuvontakeskus Valopilkku

Päijät-Hämeen mielenterveysomaiset FinFami ry

Lahden seurakuntayhtymä

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.