Maalataan surun värit -sururyhmä Helsingissä

HUOMIO PÄÄKAUPUNKISEUTU! Tarjolla taideterapeuttinen sururyhmä Helsingissä
 
Maalataan surun värit -sururyhmä
keskiviikkoisin alkaen 20.9.2017 klo 17.30-20 (6 kertaa)
Taideterapeuttinen sururyhmä on tarkoitettu läheisensä kuolemassa menettäneille. Työstämme menetystä maalaten, kirjoittaen ja toistemme kanssa jakaen. Värien ja kuvan tekemisen kautta voi ilmaista sellaisiakin tunteita, joille ei löydy sanoja. Taiteellisia taitoja ei tarvita. Ryhmä on maksuton.
Ryhmä kokoontuu Helsingin seurakuntayhtymän tiloissa Kalliossa, os. Kolmas linja 22. Ohjaajina toimivat pastori, työnohjaaja, taideterapeuttisen ryhmän ohjaaja (koulutuksessa) Seija Riekkinen ja diakonissa, psyk.sh. Anja Ollila.
Tiedustelut ja ilmoittautumiset 11.9. mennessä p. 09 2340 2538 tai [email protected] Ilmoittautuneet haastatellaan puhelimitse ennen ryhmän alkua.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *