Lakineuvonta palaa kesätauolta

Keväällä aloittanut uusi jäsenpalvelu, lakineuvonta, saavutti suuren suosion jäsenistön keskuudessa ja ajat täyttyivät nopeasti. Palvelu palaa nyt kesätauolta ja lakimies Antti Partanen tarjoaa jälleen yhdistyksen jäsenille puhelimitse ilmaista lakineuvontaa leskeyteen liittyvissä asioissa kerran kuukaudessa.

Syksyn tulevat ajat ovat:

ke 23.8 klo 18-20

ke 27.9 klo 18-20

ke 25.10 klo 18-20

ke 29.11 klo 18-20

Ilmainen neuvontapuhelu on tarkoitettu sellaisten yleisluontoisten asioiden ja kysymysten selvittämiseen, joihin lakimies voi vastata puhelimitse ilman asiakirjoihin tutustumista.

Jos haluat käyttää tätä palvelua, toimi seuraavasti:
Laita sähköpostiviestiä yhdistykselle: [email protected] ja kerro lyhyesti mitä aihetta kysymyksesi koskee. Miia välittää puhelinnumerosi ja puhelun aiheen Antti Partaselle, joka soittaa sinulle sovittuna päivänä klo 18-20 välillä. (Puhelinnumero ei ole käytössä muuna ajankohtana.)

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *