Leskeä etsitään haastateltavaksi

HAASTATELTAVAA ETSITÄÄN!

”Etsin haastateltavaa MTV:n Hyvää Elämää -sivustolle. Haluaisin kirjoittaa henkilöjutun ihmisestä, joka on jäänyt leskeksi jo pari-kolmekymppisenä. Tarkoituksena on siis kertoa yhden henkilön tarina aiheesta, joka kuitenkin koskettaa monia.
Jutussa käsiteltäisiin suhteen alkuaikoja, puolison kuolemaa ja selviytymistä sen jälkeen, niin ajatusten, tunteiden kuin käytännön tasolla. Millaisia tunteita joutuu kohtaamaan, miten pääsee elämässä eteenpäin, miltä tuntuu kenties alkaa tapailla uusia ihmisiä, miten surutyö muuttaa muotoaan, millä tavalla edesmennyt puoliso nykyään kulkee mukana?
Käytännössä haastattelu tehtäisiin puhelimitse. Tekstin saa tarkistettavaksi ennen julkaisua. Toivoisin, että haastateltava olisi valmis esiintymään jutussa omalla nimellä ja kuvalla. Minuun saa yhteyden joko puhelimitse 040 137 5291 tai sähköpostitse [email protected]
Piia Turunen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *