Vapaita paikkoja syksyn vertaistukiviikonloppuihin!

Muutamia paikkoja vielä jäljellä sekä leskien että leskiperheiden vertaistukiviikonloppuun! Hae pikaisesti!

LESKIEN VERTAISTUKIVIIKONLOPPU 1.-3.9.2017

Vertaistukiviikonloppu työikäisille leskille järjestetään Pappilanniemen kurssikeskuksessa, Sääksmäellä, Valkeakoskella.
Viikonlopun aikana vertaisryhmässä käsitellään surua, leskeyden vaikutuksia ja etsitään yhdessä selviytymiskeinoja ja voimavaroja arkeen. Ohjaajina viikonlopussa toimivat yhdistyksen työntekijät. Viikonloppuun osallistuttaessa leskeytymisestä tulee olla kulunut vähintään noin puoli vuotta. Viikonloppu on suunnattu niille leskille, jotka eivät ole aikaisemmin osallistuneet leskien vertaistukiviikonloppuun/kursseille.

Osallistujat maksavat viikonlopusta omavastuu osuutena 60 € majoittuessaan kahden hengen huoneessa ja 80 € yhden hengen huoneessa (ei jäsenille +15 €.) Matkakulut jokainen kustantaa itse. Viikonlopun aikana on täysihoito.

Hakulomake:
https://my.surveypal.com/2017-Hakulomake-leskien-vertaistukiviikonloppu–Valkeakoski

 

LESKIPERHEIDEN VERTAISTUKIVIIKONLOPPU 29.09.-01.10.2017

Vertaistukiviikonloppu leskiperheille järjestetään Kiponniemessä, Vesangassa.

Viikonlopun tavoitteena on tarjota leskiperheille vertaistukea ja etsiä yhdessä voimavaroja arkeen. Lapsilla on yhtäaikaa aikuisten ryhmän kanssa kokoontuvat omat ammatillisesti ohjatut ikätason mukaan jaetut ryhmät, joissa käsitellään vanhemman menetystä, voimavaroja ja selviytymiskeinoja toiminnallisin menetelmin. Vertaistukiviikonloppuun osallistuttaessa tulee vanhemmman kuolemasta olla kulunut noin puoli vuotta.

Hakemuksen tulee olla perillä ti 15.8.2017 mennessä. Valinnoista ilmoitetaan sähköpostitse hakuajan päätyttyä.Lisäksi viikonloppuun valituille ilmoitetaan tarkempi ohjelma, aikataulu ja ajo-ohjeet. Viikonloppuun valittuihin otetaan yhteyttä myös lasten asioihin liittyen erikseen.

Viikonlopun omavastuuosuus on 110 €, joka peritään vain aikuiselta. Lasten osallistumiskulut katetaan Ragnar Ekbergin säätiöltä saadulla avustuksella. Matkakulut jokainen kustantaa itse.

Hakulomake:
https://my.surveypal.com/Leskiperheiden-vertaistukiviikonloppu–Vesanka-2017

Ilmoittaudu rohkeasti mukaan!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *