Leskien vertaistukiviikonloppu 1.-3.9.2017 Sääksmäellä

Suomen nuoret lesket ry järjestää vertaistukiviikonlopun työikäisille leskille 1.-3.9.2017 Pappilanniemen kurssikeskuksessa, Sääksmäellä, Valkeakoskella.

Viikonlopun aikana vertaisryhmässä käsitellään surua, leskeyden vaikutuksia ja etsitään yhdessä selviytymiskeinoja ja voimavaroja arkeen. Ohjaajina viikonlopussa toimivat yhdistyksen työntekijät. Viikonloppuun osallistuttaessa leskeytymisestä tulee olla kulunut vähintään noin puoli vuotta.Viikonloppu on suunnattu niille leskille, jotka eivät ole aikaisemmin osallistuneet leskien vertaistukiviikonloppuun / kursseille.

Osallistujat maksavat viikonlopusta omavastuu osuutena 60 € majoittuessaan kahden hengen huoneessa ja 80 € yhden hengen huoneessa (ei jäsenille +15 €.) Matkakulut jokainen kustantaa itse. Viikonlopun aikana on täysihoito. Viikonloppuun osallistuminen edellyttää kokoaikaista läsnäoloa.

Ilmoittautumislomake
https://my.surveypal.com/2017-Hakulomake-leskien-vertaistukiviikonloppu–Valkeakoski

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *