Leskiperheiden vertaistukiviikonloppu 29.09.-01.10.2017 Vesangassa

Suomen nuoret lesket ry järjestää vertaistukiviikonlopun leskiperheille 29.9-01.10.2017 Kiponniemessä, Vesangassa.

Viikonlopun tavoitteena on tarjota leskiperheille vertaistukea ja etsiä yhdessä voimavaroja arkeen. Lapsilla on yhtäaikaa aikuisten ryhmän kanssa kokoontuvat omat ammatillisesti ohjatut ikätason mukaan jaetut ryhmät, joissa käsitellään vanhemman menetystä, voimavaroja ja selviytymiskeinoja toiminnallisin menetelmin. Vertaistukiviikonloppuun osallistuttaessa tulee vanhemmman kuolemasta olla kulunut noin puoli vuotta.

Hakemuksen tulee olla perillä ti 15.8.2017 mennessä. Valinnoista ilmoitetaan sähköpostitse hakuajan päätyttyä.Lisäksi viikonloppuun valituille ilmoitetaan tarkempi ohjelma, aikataulu ja ajo-ohjeet. Viikonloppuun valittuihin otetaan yhteyttä myös lasten asioihin liittyen erikseen.

Viikonlopun omavastuuosuus on 110 €, joka peritään vain aikuiselta. Lasten osallistumiskulut katetaan Ragnar Ekbergin säätiöltä saadulla avustuksella. Matkakulut jokainen kustantaa itse.

Ilmoittautumislinkki
https://my.surveypal.com/Leskiperheiden-vertaistukiviikonloppu–Vesanka-2017

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *