Haasteteltavaa etsitään Kodin Kuvalehden artikkeliin

Kodin Kuvalehden toimittaja etsii läheisensä menettänyttä henkilöä verkkoartikkeliin, jonka teemana on ”käsi kädessä”.  Artikkelissa  kerrotaan muutaman läheisensä menettäneen pieni tarina ja käytetään kuvituksena haastateltavan omaa ”albumikuvaa”, jossa näkyvät hänen ja menehtyneen kumppanin kädet.  Tämä kuva voi olla mistä tahansa: sairaalasta ennen viimeisiä hyvästelyjä, lomamatkalta, kihlajaisista…

Kuvan ohessa artikkelissa siis kerrotaan, ketkä kuvassa ovat, mitä sitten tapahtui ja  kuinka surun kanssa voi oppia elämään.

Jos kiinnostuit  kertomaan tarinanne ja samalla lisäämään ihmisten ymmärrystä siitä, miten elämä voi yllättää, ota yhteys suoraan toimittajaan:[email protected]. Hän kertoo mielellään asiasta lisää.

Tässä vielä linkki saman toimittajan toiseen kuolema-aiheiseen artikkeliin, josta voi katsoa, minkä tyylisestä jutusta ja kirjoittajasta on kyse:

http://www.kodinkuvalehti.fi/artikkeli/lue/ihmiset/valitsimme-iskalle-arkkuun-hupparin-ja-farkut-6-kertomusta-laheisen-kuolemasta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *