Tv-ohjelmaan etsitään osallistujaksi leskeä

Tv-sarja ”Kielletty rakkaus” kertoo pareista, joiden suhde on herättänyt vastustusta tai voimakkaita tunteita suhteen ulkopuolisissa henkilöissä. Sarjassa kerrotaan, mistä ja miten rakkaus alkoi ja minkälaisista vaikeuksista ja vastustuksesta huolimatta se on kestänyt – ja miksi.

Ohjelman toisella tuotantokaudella halutaan kertoa rakkaudesta, joka on kummunnut suuresta surusta; oman puolison menettämisestä. Mukaan toivotaan tarinaa siitä, miten yksin jääneet puolisot / yksin jäänyt puoliso löysi mahdollisesti piankin uuden onnen – ja minkälaista iloa ja toisaalta mielipahaa se aiheutti ja millaista on, kun joutuu puolustelemaan oikeuttaan olla yhdessä rakastamansa ihmisen kanssa.

Mikäli kiinnostuit ja haluaisit osallistua ohjelmaan, ota yhteyttä Taina Heinoseen sähköpostitse ([email protected]) tai puhelimitse (p. 041-755 0380). Ohjelma kuvataan kesällä 2017 ja se esitetään Nelonen Median kanavilla näillä näkymin alkuvuodesta 2018.

Lisätietoja: http://www.nelonen.fi/ohjelmat/kielletty-rakkaus/2125760-onko-suhteenne-herattanyt-voimakkaita-tunteita-ja-vastustusta-kielletty-rakkaus-hakee-uusia-pareja

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.