Leskien ja leskiperheiden virkistyspäivä 11.6 Keiteleellä PERUTTU!

Keski-Suomen Urheilukalastajat ry ja Suomen nuoret lesket ry järjestävät yhdessä la 11.6.2016 klo 11-18 vapaamuotoisen virkistyspäivän leskille ja leskiperheille. Päivä toteutetaan kalastusseuran mökillä Keiteleellä, Vesannon kunnassa (Keiteleen Lavianselän rannalla). Päivän aikana on mahdollisuus kalastamiseen, saunomiseen ja uimiseen. Ruokailemme ja kahvittelemme myös yhdessä. Paikalla urheilukalastajien jäseniä jotka opastavat kalastukseen liittyvissä asioissa.

Päivään ovat tervetulleita lesket ja leskiperheiden lapset ja nuoret. Ennakkoilmoittautuminen 5.6 mennessä [email protected] (Ilmoitathan myös mahdolliset erityisruokavaliot)

Tarkemmat ajo-ohjeet lähetetään sähköpostitse ilmoittautuneille.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *