Vastaa Kuluttajaparlamentin kyselyihin!

Kysely lasten ja nuorten kriisiavun saatavuudesta

Onko sinua tai lastasi kohdannut jokin kriisi? Olisiko tällöin tarvittu kriisistä selviytymisen tueksi kriisiapua? Perheen kriisitilanne voi johtua esimerkiksi avioerosta, perheenjäsenen kuolemasta, vakavasta sairastumisesta tai onnettomuudesta. Tällaiset kriisit vaikuttavat voimakkaasti perheen elämään ja ulkopuolinen tuki voi olla tarpeen. Kriisiapu tarkoittaa välitöntä henkistä tukea, joka keskittyy ihmisen auttamiseen kriisin alkuvaiheessa. Tällä kyselyllä kartoitetaan lasten ja nuorten kriisiavun saatavuutta.

Voit vastata kyselyyn, jos sinä tai lapsesi olette kohdanneet kriisin alle 25-vuotiaana. Voit vastata joko omien kokemusten pohjalta tai perheesi lapsen puolesta. Mikäli koettuja kriisejä on useampi, niin täytä tällöin jokaista tapausta kohden oma kyselylomake.

Pääset vastaamaan kyselyyn linkin kautta: https://my.surveypal.com/Lastennuortenkriisiapu-KP952016

Kysely: Vaarantuuko toimeentulosi?

Monet ovat huolestuneita hallituksen leikkauksien kohdistumisesta vähävaraisiin ja heikompiosaisiin. Tällä kyselyllä kartoitetaan, mitä jo toteutuneet ja tulevat säästötoimet vaikuttavat ihmisten elämään ja onko tilanne johtamassa siihen, että yhä useampi kuluttaja joutuu tinkimään perustarpeistaan. Koetko, että säästötoimenpiteet vetävät oman taloutesi entistä tiukemmalle vai ovatko vaikutukset vähäiset?

Pääset vastaamaan kyselyyn linkin kautta: https://my.surveypal.com/VaaraantuukotoimeentuloKP952016

Vastaathan kyselyihin, vastauksesi on meille arvokas! Kyselyt ovat avoinna 31.5. asti!

Osallistumalla kyselyihin voit voittaa elämyslahjakortin! Halutessasi voit osallistua kyselyn ohessa olevaan arvontaan, jonka palkintona on 100 euron arvoinen elämyslahjakortti. Kyselyn tulokset käsitellään anonyymisti eikä arvontaa varten annettuja nimi- ja osoitetietoja voida yhdistää vastauksiin.

Kyselyt toteuttaa Kuluttajaliiton koordinoima järjestöjen vaikuttamisfoorumi Kuluttajaparlamentti. Lisätietoa Kuluttajaparlamentista Kuluttajaliiton sivuilta www.kuluttajaliitto.fi

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.