Hyvinvointipäivä leskille Joensuussa la 14.3. klo 12-17

Suomen nuoret lesket ry järjestää Hyvinvointipäivän leskille 14.03.2015 klo 12-17 Joensuun kriisikeskuksessa os: Siltakatu 14 B 14 ( 2. krs.) 80100 JOENSUU

Päivä alkaa lounaalla klo 12, jonka jälkeen on luento teemalla Puolikkaasta kokonaiseksi: Luennossa käsitellään leskeyden aiheuttamaa elämänmuutosta, surua, tuen tarvetta ja erityisesti vertaistukea tukimuotona. Aiheeseen johdattaa Sari Rappi-Lindholm Suomen nuoret lesket ry:stä. Samalla käynnistetään vertaistukiryhmä Joensuussa.

Klo 15.00 Anu Vuopio kouluttaa Mindfulnessin työkaluista arjen jaksamiseen, surun käsittelyyn ja vanhemmuuteen. Anu Vuopio on Mindfulness ohjaaja CFM®, LitM, seksuaalikasvattaja AMK (T.mi Tuocio) MINDFULNESSISTA TYÖKALUJA ARJEN JAKSAMISEEN

Hyvinvointipäivään ovat tervetulleita kaikki työikäisenä leskeytyneet. Osallistuminen on ilmainen.
Sitovat ilmoittautumiset 9.3. mennessä https://my.surveypal.com/Hyvinvointip%C3%A4iv%C3%A4-Joensuu-2015

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.