Haastattelupyyntö

Suomen Uusperheiden Liitto ry:n seuraavan jäsenlehti Supliikin teemana on erilaiset uusperheet. Haastateltavaksi lehteä varten kaivataan uusparia tai uusperhettä, joka on muodostunut leskeyden kautta. Haastattelussa pureudutaan leskeyden kautta uusperheen muodostaneiden erityiskysymyksiin, kipukohtiin ja onnistumisen kokemuksiin. Kokemuksesi uusperheen perustamisesta voi olla tuore tai siitä voi olla jo aikaakin.

Suomen Uusperheiden Liitto ja Suomen nuoret lesket ovat syksyllä 2015 järjestämässä vertaisryhmän leskeyden kautta uusperheen muodostaneille – jutussa tuodaan esille myös tulevaa ryhmää. Mikäli olet halukas osallistumaan kumppanisi kautta artikkelin tekoon, ota yhteyttä Suomen Uusperheiden Liitto ry:n järjestösihteeri Kirsi Broströmiin, puh. 040 689 3418, s-posti: [email protected].

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *