Tapahtuma: Leskien ja leskiperheiden päivä 8.6.2024, Jyväskylä

Järjestämme 8.6.2024, klo 12-16 leskille ja leskiperheille suunnatun vertaistuellisen päivän Haukanniemen luontopolulla, Jyväskylässä (Lyhdekatu 40740 Jyväskylä).

Päivässä on mahdollisuus tavata muita leskiä sekä vanhemman menetyksen kokeneita perheitä mukavan tekemisen parissa. Mukaan ovat tervetulleita niin lapsettomat kuin perheellisetkin lesket, niin Jyväskylästä kuin kauempaakin <3

SISÄLTÖ

Aloitamme yhteisen päivän viettämisen Lyhdekadun pysäköintialueen läheisyydessä olevan luontopolun lähtötaulun edestä klo 12. Päivän aikana tutustutaan toisiimme ja vietetään aikaa yhdessä vertaisten kanssa. Nautitaan luonnosta ja tulista, ihmetellään luontoa luontorasteilla, paistellaan makkaraa sekä juodaan kahvia/mehua.

Päivään osallistuminen on maksutonta. Tarjoamme päivän aikana makkaraa ja pientä evästä, mutta voit halutessasi ottaa lisäksi myös omia eväitä matkaan.

Saapuminen

Haukanniemen luontopolulle pääsee kävellen ja pyörällä. Lähelle pääsee myös omalla autolla ja linja-autolla nro 18. Lisätietoja luontopolusta ja sinne pääsemisestä alla olevasta linkistä.

Tietoja haukanniemen luontopolusta:
https://www.jyvaskyla.fi/liikunta/reitit-ulkoilu-ja-virkistys/luontopolut/haukanniemi

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen tapahtuu alla olevan lomakkeen kautta. Kun lähetät lomakkeen, saat automaattisesti sähköpostiisi paluuviestinä lomakkeen sisältämät tiedot, mikä vahvistaa osallistumisen.

Ilmoittautumislomake:
https://q.surveypal.com/2024-kevat-ilmo-Vertaisten-Perheidenpaiva-8.6.-Jyvaskylassa

Ilmoittautumiset 31.5.2024 mennessä.

Tule viettämään mukavaa päivää vertaisten parissa! <3