Haku auki: Vertaisuutta ja voimavaroja -vertaisviikonloppu leskille hybriditoteutuksena huhti-toukokuussa 2024

Haku huhti-toukokuussa järjestettävään Vertaisuutta ja voimavaroja – leskien vertaisviikonloppuun on avautunut. Viikonloppu järjestetään hybriditoteutuksena ja se koostuu kolmesta tapaamisesta: lauantaista sunnuntaihin kestävästä lähiviikonlopusta 4.-5.5.2024 Jyväskylässä, hotelli Albassa (Ahlmaninkatu 4, 40100 Jyväskylä) sekä kahdesta Zoomin kautta toteutettavasta etätapaamisesta (ma 29.4. ja ke 15.5.)

KENELLE?

Viikonloppuun voivat hakea kaikki työikäisenä leskeytyneet. Viikonloppuun osallistuttaessa leskeytymisestä tulee olla kulunut vähintään puoli vuotta. Viikonloppu on tarkoitettu heille, jotka eivät ole aikaisemmin osallistuneet Nuoret Lesket ry:n leskien vertaistukiviikonloppuun.

SISÄLTÖ

Leskien vertais­tuki­viikonlopussa käsitellemme surua, leskeyden tuomia muutoksia ja haasteita, yksin jäämisen aiheuttamia tunteita sekä etsimme yhdessä keinoja, jotka auttavat arjessa eteenpäin.


TAPAAMISKERRAT

ma 29.4. klo 18-19.30 Etätapaaminen, (Zoom)
la-su 4.-5.5. Viikonloppu Hotelli Albassa, Jyväskylässä (lähitapaaminen). Ohjelma alkaa lauantaina aamupäivällä ja päättyy sunnuntaina iltapäivällä, aikataulu tarkentuu myöhemmin.
ke 15.5. klo 18-19.30 Etätapaaminen (Zoom)

Viikonloppuun osallistuminen edellyttää sitoutumista sekä etä- että lähitapaamisiin.

Etätapaamisissa on hyvä huomioida, että sinulla on käytössä rauhallinen tila ja toimiva nettiyhteys. Ensimmäinen tapaaminen on tutustumiskerta, joten osallistujien on tärkeää pitää kameraa ja mikrofonia auki.

HINTA

Viikonloppuun osallistuvilta peritään omavastuuosuus, joka on:

Yhdistyksen jäsenille
100€ / hlö / 2hh
120€ / hlö / 1hh

Ei-jäsenille
130€ / hlö / 2hh
150€ / hlö / 1hh

Omavastuuosuus sisältää etätapaamiset, lähiviikonlopun majoittumisen täysihoidolla (1 yötä) joko yhden tai kahden hengen huoneessa valintasi mukaan. Matkakulut jokainen kustantaa itse.

Hakeminen

Viikonloppuun hakeminen tapahtuu alla olevan lomakkeen kautta. Kokonaisuuteen valitaan mukaan 15 osallistujaa. Hakemuksessa voit myös halutessasi antaa perusteluja hakemuksesi tueksi.

HAE MUKAAN:
https://q.surveypal.com/2024-kevat-haku-leskien-viikonloppu-4.-5.5.-Jyvaskyla

Hakemuksen tulee olla perillä viimeistään sunnuntaina 7.4.2024. Tiedon valinnoista ilmoitamme sähköpostitse viikolla 15.