Tapahtuma: Winkkuvoimaa -Nuorten leskien tapaaminen 25.5.2024

Winkkuvoimaa – nuorten leskien tapaaminen järjestetään lauantaina 25.5.2024 Tampereella, hotelli Scandic Rosendahlissa (Pyynikintie 13, 33230 Tampere). Tapahtumaan ovat tervetulleita niin yhdistyksen jäsenet kuin muutkin työikäiset lesket. Luvassa mielenkiintoista ohjelmaa, hyvää ruokaa ja mukavaa yhdessäoloa vertaisten parissa. Tapaamisen yhteydessä pidetään myös yhdistyksen vuotuinen jäsenkokous. Kokouskutsu ja esityslista julkaistaan lähempänä ajankohtaa.

Ohjelma

12.00  Tervetuloa
12.10–12.45 Lesken kokemuspuheenvuoro
12.45–14.00 Lounas
14.00-14.45 Jäsenkokous
14.45-15.30 Lesken kokemuspuheenvuoro
15.30–16.00 Kahvi
16.00-18.00 Tauko ohjelmassa
18.00- 19.30 Kumpi minua ohjaa, pelko vai rakkaus? Tommy Hellsten
19.30-21.30 Yhteinen Illallinen ja ohjelmaa
21.30-22.00 Piia Rekolan Stand up -esitys
22.00-> Jatkot yökerho Ilonassa

Virallisen ohjelman jälkeen on mahdollisuus jatkaa yhdessä iltaa vapaamuotoisesti Yökerho Ilonassa, Verkatehtaankatu 3, Tampere.

Esiintyjät

Tommy Hellsten – ammattina diplomi-ihmettelijä

Tommy Hellsten on terapeutti, kirjailija, kouluttaja, puhuja ja luennoitsija sekä Ihminen tavattavissa filosofian isä. Häneltä on juuri ilmestynyt 38. kirja nimeltä ”Olemisen voima”. Teosta voisi luonnehtia ihmisyyden ytimestä vedetyksi johtopäätökseksi johtamisen ja vaikuttamisen suuntaan. Lähes 45 vuotta terapeuttina ja yli 30 vuotta yrittäjänä ovat luoneet perustan paitsi Tommy Hellsten -instituutin Ihminen tavattavissa -koulutusohjelmalle, myös Tommyn terapia- ja valmennuspalveluita tarjoavalle yritykselle, Ab WisdomHouse Oy:lle. Kuten Tommy itse kiteyttää: ”Teen kaikkea tätä mielelläni, sillä näin saan kokea ihmisyyden ihmeen ja mysteerin kerta toisensa jälkeen – ainutlaatuisena tässä ja nyt. Yksilön ja yhteisön henkisessä kasvussa ja ihmisyyttä kunnioittavassa vuorovaikutuksessa on valtava voima.” Valtakunnan diplomi-ihmettelijän ja viisaustieteilijän ammattinimikkeet ovat siis enemmän kuin paikallaan, vaikka ne pilke silmäkulmassa alun perin syntyivätkin.


Piia Rekola, Stand up -koomikko

Illan viihdepuolesta vastaa omalta osaltaan ronskia huumoria ja itseironiaa Stand up -esityksissään yhdistelevä Piia Rekola. Rekola on paitsi koomikko myös itse leski.

”Nyt ois tarjolla ”ei niin tiiviisti pakattua” stand up-koomikkoa iltojenne iloksi (lue: kauhuksi) ja juhlienne ratoksi. Esitykseni lähentelee naurettavuuden huippua, enkä edes itse säästy omilta jutuiltani. Nyt siis 60-lukua ihannoiva ”tyyli-lyyli” tupeeraa tukan tuutille, pistää huulet tötterölle ja saapuu viivana paikalle.”
-Piia-
http://piiarekola.com/

Hinta

Tapahtuman omavastuuhinta on:
65€ Nuoret Lesket ry:n jäsenille
80€ ei-jäsenille

Huom! Nuoret Lesket ry:n toimivat vapaaehtoiset (ryhmänohjaajat, puhelinvertaiset, kokemusasiantuntijat) pääsevät osallistumaan tapahtumaan edullisempaan omavastuuhintaan 30€.

Hinta sisältää ohjelman, lounaan, kahvitarjoilun ja illallisen. Saat maksutiedot ja ohjelman automaattisesti sähköpostiisi ilmoittautumisen jälkeen. HUOM! Vasta osallistumismaksun maksaminen vahvistaa paikan tapahtumassa.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen tapahtuu alla olevan lomakkeen kautta.

Ilmoittaudu mukaan:
https://q.surveypal.com/2024-kevat-ilmo-winkkuwoimaa-Tampere-25.5%2E

Paikkoja on rajallinen määrä, suljemme ilmoittautumisen, kun osallistujamäärä tulee täyteen/ viimeistään 6.5.2024.

Majoitustarjous osallistujille

Halutessasi majoittua, voit käyttää majoitustarjoustamme Scandic Rosendahl.

Jokainen majoittuja varaa huoneensa itse osoitteessa http://www.scandichotels.fi/?b…nettisivuilla tai puhelimitse varauspalvelusta +358 200 81800. VARAUSKOODI BNUO250524

Huoneet ovat varattavissa 11.05.2024 mennessä tai hotellin varaustilanteen mukaan. Tämän jälkeen meidän varauskoodi poistuu.

Jokainen varaa ja maksaa oman majoituksensa. Varausehdot tämän sivun lopussa.

Aamiaisbuffet ja maksuton WIFI sisältyvät huonehintaan.

125€ yhden hengen huone (vuorokausi) 
145€ kahden hengen huone (vuorokausi)

Julkisilla kulku hotelliin: 
Bussi nro 10, klo 11.07 Pysäkiltä Koskipuisto C suorayhteys Scaandic Rosendahl.
Nysse Mobiili-sovellus, josta näkee tarkat aikataulut ja voit ostaa lipun.
Scandic Rosendahl sivuilta löytyy ajo-ohjeet kodasta google maps.