Webinaari: Nuoren suru 6.3.2024

Hei Nuori, oletko menettänyt jonkun sinulle läheisen ihmisen? Vai oletko vanhempi tai ammattilainen, joka pohtii millaisia asioita nuorten kokemaan suruun liittyy ja kuinka tukea läheisen menetyksen kokenutta nuorta? Tervetuloa kuuntelemaan Nuoren suru -webinaaria keskiviikkona 6.3. klo 17.30-19.00. Aiheena webinaarissa on läheisen menettäneiden nuorten kokema suru. Webinaari on maksuton.

Kenelle?

Webinaari on suunnattu menetyksen kokeneille nuorille, heidän vanhemmilleen, ammattilaisille – ja muillekin teemasta kiinnostuneille.

Sisältö

Webinaarissa sosiaalipsykologi Kati Kärkkäinen ja isänsä ja siskonsa menettänyt kokemusasiantuntija Crista Juutinen kertovat siitä, miten nuoret kokevat läheisen kuoleman ja mitä nuoren suru voi olla. Webinaarin yhteydessä he antavat myös lisätietoja toukokuussa 2024 järjestettävästä Mulla on ikävä -verkkovertaisryhmästä, joka on suunnattu läheisen menettäneille n. 15-21-vuotiaille nuorille.

Webinaarissa on mahdollisuus kysyä ja keskustella suruteemasta ja tulevasta vertaisryhmästä.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen tapahtuu alla olevan linkin kautta. Ilmoittautumisen jälkeen saat sähköpostiisi vahvistusviestinä koosteen vastauksistasi sekä osallistumislinkin webinaariin.

Ilmoittaudu mukaan:
https://q.surveypal.com/2024-kevat-ilmo-Laheisensa-menettanyt-nuori-ja-nuoren-suruopio

Webinaarin järjestäjänä toimii Nuoret Lesket ry. Lisätietoja webinaarista on mahdollista kyselllä yhdistyksen vertaistoiminnan koordinaattorilta, Auli Majuri-Naapilta ([email protected], puh. 050 555 2105)