Maaret Kallion Voimana toivo -verkkokurssi nyt etuhintaan leskille!

Nuoret Lesket ry tarjoaa Maaret Kallion Voimana toivo -verkkokurssin etuhintaan työikäisille leskille. Kurssin normaalihinta on 149€, mutta kun ilmoittaudut siihen meidän kauttamme, on hinta yhdistyksen jäsenille vain 39€ ja ei -jäsenille 59€. Kurssin kesto on kuusi viikkoa (16.1.-26.2.2023) ja se sisältää luentojen ja videoharjoitusten lisäksi erillisen tulostettavan työkirjan, joka tarjoaa lisämateriaalia ja jää osallistujan käyttöön. Videoitu kurssimateriaali on osallistujan käytössä kahden kuukauden ajan aloituspäivästä alkaen. Lisäksi Nuoret Lesket ry:n Voimana toivo -kurssilaisille on tarjolla oma yksityinen Facebook -ryhmä.

Kurssin aloituspäivämäärä on torstaina 16.1.2023 joilloin saat ensimmäisen Voimana toivo-materiaalin sähköpostiisi. Tämän jälkeen uudet kurssimateriaalit ilmestyvät viikottain, kuuden viikon ajan.

VERKKOKURSSIN SISÄLTÖ

Voimana toivo -verkkokurssi kutsuu Sinut kuuden viikon ajaksi pohtimaan hyvää elämää sekä toipumista toivon näkökulmasta käsin. Kurssi tarjoaa syvälliset luennot mielen ja hyvän elämän keskeisistä teemoista sekä konkreettisia harjoituksia oman mielen tutkimiseksi ja toivon vahvistamiseksi. Verkkokurssi on sinulle, joka haluat tavoittaa ja vahvistaa toivoa hyvän elämän kompassina sekä vaikeista ajoista toipumisen tukena.

Kurssin yhteydessä käytössäsi on myös Voimana toivo – fb-ryhmä. Ryhmä on yksityinen, liittymiskutsu lähetetään vain Nuoret Lesket ry:n Voimana toivo-kurssilaisille. Facebook-ryhmässä sinulla on mahdollisuus saada vertaistukea sekä jakaa ajatuksia liittyen Voimana toivo-kurssiin. Saat kutsun Facebook- ryhmään sähköpostitse, kun kurssi alkaa.

Voit tutustua tarkemmin kurssin sisältöön Maaret Kallion omillla sivuilla. HUOM! Tarjoushinnat ovat voimassa vain Nuoret Lesket ry:n kautta eli mikäli haluat osallistua tähän tarjoamaamme edullisempaan hintaan, niin palaathan täyttämään ilmoittautumislomakkeen sivuillemme.

Kurssin kuvaus Maaret Kallion sivuilla:
https://maaretkallio.com/tuote/voimana-toivo-verkkokurssi/

Maaret Kallio on kouluttajapsykoterapeutti ja tietokirjailija.

HINTA

Kurssin normaalihinta olisi 149€, mutta yhdistys haluaa tarjota sen työikäisille leskille edullisempaan hintaan. Ilmoittautumalla yhdistyksen kautta säästät 90-110 euroa riippuen siitä oletko yhdistyksen jäsen. Huom! etuhinnat koskevat vain leskiä.

Hinnat leskille:
39€ ( Nuoret Lesket ry:n jäsen)
59€ (ei-jäsen)

Saat maksutiedot ilmoittautumisen yhteydessä. Vasta omavastuuosuuden maksaminen vahvistaa paikkasi kurssilla.

Huom. yhdistyksen jäsenyys maksaa 20€/vuosi, joten mikset kokeilisi jäsenyyttä!  Voit liittyä jäseneksi ilmoittautumislomakkeen yhteydessä!

ILMOITTAUDU

Mukaan kurssille voivat ilmoittautua kaikki työikäiset kumppaninsa menettäneet. Ilmoittautuminen tapahtuu alla olevaan lomakkeen kautta. Täytettyäsi ilmoittautumislomakkeen, saat vahvistusviestin sähköpostiisi. Kaikki osallistujat aloittavat kurssin samanaikaisesti 16.1. jolloin ensimmäiset kurssimateriaalit ilmestyvät sähköpostiisi.

Ilmoittaudu kurssille:
https://q.surveypal.com/2023-kevat-ilmo-Voimana-toivo

Ilmoittautuminen päättyy 2.1.2023 klo 16.00