Webinaari: Omannäköisen elämän rakentaminen puolison kuoleman jälkeen 26.1.2023

Millaisen uuden, omannäköisen elämän leskeytymisen jälkeen voi rakentaa? Millaiset asiat, toiveet ja unelmat ovat ajankohtaisia nyt, kun aikaa menetyksestä on kulunut? Tervetuloa kuuntelemaan 26.1.2023, klo 17.30-19.00 järjestettävää webinaaria, jossa kokemusasiantuntijamme Heli ja Tiia kertovat oman uuden, omannäköisen elämän rakentamisesta, arvojen muuttumisesta menetyksen myötä sekä miten tapahtunutta ja sen vaikutuksia katselee tänä päivänä. Webinaari on maksuton ja sinne ovat tervetulleita kaikki työikäisenä leskeytyneet. Webinaari toteutetaan Zoom -alustan kautta.

Kokemuspuhujina toimivien Tiian ja Helin esittäytymiset:

“Olen Tiia, 42-vuotias tanssitaiteilija ja tanssinopettaja Helsingistä. Mieheni kuoli äkillisesti, tapaturmaisesti vuonna 2014 ja olen ollut leskenä reilut kahdeksan vuotta. Voimavarana surun keskellä ovat olleet tanssi, taide, läheiset, luonto ja lemmikkikissa. Vuodesta 2021 lähtien olen toiminut Nuorten Leskien kokemusasiantuntijana.” 

“Olen Heli, Nuoret Lesket ry:n puhelinvertaistukihenkilö ja Surevan kohtaaminen -hankkeen kokemusasiantuntija. Olen leskeytynyt vuonna 2007 puolison menehtyessä tapaturmaisesti lomamatkalla.”

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen tapahtuu alla olevan linkin kautta. Ilmoittautumisen jälkeen saat sähköpostiisi vahvistusviestinä koosteen vastauksistasi sekä osallistumislinkin webinaariin.

Ilmoittaudu mukaan:
https://q.surveypal.com/2023-kevat-tammikuu-ilmo-webinaari-kokemusasiantuntija

Ilmoittautuminen sulkeutuu 26.1.2023 klo 12.