Webinaari: Mitä haluan elämältä nyt? 5.10.

Miten elämä on rakentunut leskeyden myötä, millaiset toiveet ja unelmat ovat elämässä nyt, kun aikaa menetyksestä on kulunut? Tervetuloa kuuntelemaan webinaaria, jossa kokemusasiantuntijamme Timo ja Marja kertovat oman identiteetin uudelleenrakentamisesta, sekä miten tapahtunutta ja sen vaikutuksia katselee tänä päivänä. Webinaari järjestetään keskiviikkona 5.10.2022, klo 17.30-19.00. Webinaari on maksuton ja sinne ovat tervetulleita kaikki työikäisenä leskeytyneet.

Kokemuspuhujina toimivien Timon ja Marjan esittäytymiset:

Timo Läpinen
Olen Timo Läpinen, 56-vuotias perheenisä Paimiosta. Vaimoni Mari kuoli syöpään marraskuussa 2014 ja siten olen ollut leskenä pian 8 vuotta. Minulla on kolme lasta (tyttö, poika, tyttö), iältään 22-26 vuotiaita. Tytöt ovat jo muuttaneet kotoa, poika asuu vielä kotona. Olen IT-alalla ja teen töitä pilvipalveluiden parissa. Vertaistukityön lisäksi käyn salilla, teen talo- / pihahommia ja kitaraakin soitan, kun sille aikaa löydän. Sisämaalaus ja kodin uudistaminen on innostanut erityisesti viime aikoina.

Marja Väisänen
”Mieheni kuoli lyhyen sairastamisen jälkeen 27.8.2010. Diagnoosista pari viikkoa ennätti sairastaa, hoitoja ei koskaan ennätetty aloittaa. Lisäkseni perheeseen kuuluu kolme tytärtä, iät silloin 20, 17 ja 15 vuotiaita. Lapset ovat jo maailmalla, vanhinta lukuunottamatta, joka erottuaan tuli takaisin.”

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen tapahtuu alla olevan linkin kautta. Lähetämme sinulle toisen sähköpostin lähempänä tapahtumaa, siinä saat Zoom -liittymislinkin webinaariin.

Ilmoittaudu mukaan:
https://q.surveypal.com/2022-syksy-ilmo-webinaari-kokemusasiantuntija

Ilmoittautuminen sulkeutuu 5.10. klo 12.00