Tapahtuma leskiperheille: Perheidenpäivä 26.11.2022, Nokia

Leskiperheille suunnattu Perheidenpäivä järjestetään lauantaina 26.11.2022, Scandic Eden Nokiassa (Paratiisikatu 2, 37120 Nokia). Perheidenpäivä tarjoaa mahdollisuuden mukavaan yhdessäoloon ja vertaistukeen muiden vanhemman menetyksen kokeneiden perheiden kanssa.

Sisältö

Päivä alkaa lounaalla, johon jokainen perhe voi osallistua omaan tahtiin. Lounaan jälkeen aikuisille on luento ja lapsille omaa ohjelmaa. Välipalan ja kahvin jälkeen perheillä on mahdollisuus viettää yhteistä aikaa kylpylässä.

Aikuisille suunnatulla luennolla sosiaalipsykologi Kati Kärkkäinen kertoo luennollaan ”Vanhempansa menettäneen lapsen/nuoren suru” siitä, millaisia kokemuksia lapsilla ja nuorilla vanhemman menetykseen liittyy. Luennolla pohditaan myös sitä, miten vanhempi voi olla lapselleen tukena. Aikuisten luennon aikana lapsille on valvottua vapaamuotoista ohjelmaa. Hotellilla on varattu yksityiskäyttöömme huoneita, joissa voidaan muun muassa piirtää, leikkiä tai pelata lautapelejä tai pelata esim. pelata salibandyä. Käytössämme ovat myös hotellin tiloista löytyvät pleikkahuone, biljardipöytä ja leikkipaikka.

Ohjelma

klo 11.00-12.00 lounas
klo 12.00-14.00 Luento vanhemmille: Vanhempansa menettäneen lapsen/nuoren suru + lapsilla omaa ohjelmaa
klo 14-14.30 kahvit ja välipala
klo 14.30-17.00 kylpylä 

Hinta

Omavastuuosuus päivästä on:

Nuoret Lesket ry:n jäsenet: 30€/hlö, lapset (alle 12v.) 20€/hlö
Ei -jäsenet: 50€/hlö, lapset (alle 12v.) 20€/hlö

Huom! Yli 12 -vuotiaista lapsista menee aikuisen hinta

Hinta sisältää päivän ohjelman aikusille ja lapsille, lounaan, välipalan ja kylpylän.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen tapahtuu alla olevan lomakkeen kautta. Kun lähetät tämän lomakkeen, saat automaattisesti sähköpostiisi paluuviestinä lomakkeen sisältämät tiedot. Paluuviesti sisältää myös maksutiedot omavastuuosuuden maksamista varten. Huom! vasta omavastuuosuuden maksaminen vahvistaa paikkasi.

Paikkoja on rajallinen määrä, suljemme ilmoittautumisen, kun osallistujamäärä tulee täyteen/ viimeistään 7.11.2022 mennessä. Huom: vasta omavastuuosuuden maksaminen vahvistaa paikkanne tapahtumassa. Jos hakulomake on jo sulkeutunut, voi jonoon mahdollisia peruutuspaikkoja varten ilmoittautua lähettämällä sähköpostia osoitteeseen [email protected]

Ilmoittaudu mukaan:
https://q.surveypal.com/2022-syksy-ilmo-Perheidenpaiva-26.11