Tapahtuma: Hyvinvointipäivä 19.11.2022, Tampere

Kuinka sinä voit juuri nyt? Leskien hyvinvointipäivä tarjoaa pienen hengähdyshetken arjen keskelle ja mahdollisuuden tarkastella sitä, mitä itselle kuuluu juuri nyt. Hyvinvointipäivä järjestetään 19.11.2022, klo 11-15.30, hotelli Scandic Stationissa, Tampereella (Ratapihankatu 37, 33100 Tampere).

Kenelle?

Hyvinvointipäivään voivat osallistua kaikki työikäiset lesket. Hyvinvointipäivässä keskitytään nimensä mukaisesti mielen ja kehon hyvinvointiin. Hyvinvointipäivä sopiikin hyvin kaikille leskille, myös pidempään leskenä olleille.

Sisältö

Miten voit juuri nyt? 

Hyvinvointipäivä tarjoaa pienen pysähtymisen hetken itsen äärelle. Katsotaan vähän mennyttä ja tulevaakin. Tärkein on kuitenkin tämä hetki ja se mitä itselle kuuluu juuri nyt. Tunnelukkoterapeutti, pappi ja tietokirjailija Miia Moisio herättelee viivähtämään oman hyvinvoinnin äärellä luennon ja yhteisen pohdiskelun ja läsnäoloharjoitusten muodossa. 

Luennoitsijasta
Miia Moisio on TM, pappi, sielunhoidon asiantuntija ja skeematerapeutti sekä hyvinvointialan yrittäjä. Hän on kirjoittanut mm. kirjat; Toivon kirja masennuksesta, Lupa surra, Häpeästä valoon, Masennus ja tunnelukot. Lisäksi hän on kirjoittanut Hidasta elämää -sivustolle vuodesta 2011 ja Rakkauden roihu -sivustolle vuodesta 2016.

Ohjelma

11.00-12.30 luento: Miten voit juuri nyt?
12.30-13.30 lounas
13.30-15.00 luento jatkuu
15.00-15.30 päätöskahvit

Päivän ohjelman jälkeen iltaa on halutessaan mahdollista jatkaa vapaamuotoisesti yhdessä vertaisten kanssa yhteisessä jatkopaikassa.

Hinta

Tapahtuman omavastuu on

Nuoret Lesket ry:n jäsenet: 20€
Ei -jäsenet: 30€

Hinta sisältää päivän ohjelman, lounaan ja päätöskahvit.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen tapahtuu alla olevan linkin kautta. Paikkoja on rajallinen määrä, suljemme ilmoittautumisen, kun osallistujamäärä tulee täyteen/ viimeistään 31.10.2022. klo 15.00 

Ilmoittaudu mukaan:
https://q.surveypal.com/2022-syksy-ilmo-hyvinvointipaiva-TRE-19.11.22