Avoin työpaikka: Vertaistoiminnan koordinaattori

Nuoret Lesket ry hakee vertaistoiminnan koordinaattoria toistaiseksi voimassaolevaan kokoaikaiseen työsuhteeseen. Vertaistoiminnan koordinaattori toteuttaa yhdistyksen vapaaehtois- ja vertaistoimintaa yhdessä vapaaehtoistoiminnan koordinaattorin kanssa.

Vertaistoiminnan koordinaattorin vastuualueita ovat:
– vertaistukiviikonloppujen suunnittelu ja ohjaus
– tapahtumien organisointi ja toteutus
– vertaistukitoiminnan koordinointi ja ohjaustehtävät
– yhdistyksen vertaistukitoiminnan suunnittelu ja kehittäminen
– yhteistyö ja viestintä erilaisten verkostojen kanssa

Valittavalta henkilöltä edellytämme:
Kykyä olla vuorovaikutuksessa kriisin kohdanneiden kanssa, hyviä organisointitaitoja, kykyä sekä itsenäiseen työskentelyyn että hyviä tiimityötaitoja, joustavuutta, vastuullista työotetta sekä sujuvaa suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa. Lisäksi edellytämme valmiutta ilta- ja viikonlopputöihin sekä matkustamiseen (keskimäärin yksi viikonlopputapahtuma/kk ja muutama ilta).

Arvostamme:
Kriisityön osaamista tai koulutusta (esim. sosiaalityöntekijä, sairaanhoitaja AMK, psykiatrinen sairaanhoitaja, sosionomi AMK) ja kokemusta vapaaehtois- ja vertaistukitoiminnasta sekä järjestötyöstä. Kokemus yhdistyksen aihealueesta ja/tai sen parissa työskentelystä katsotaan eduksi. Lisäksi positiivinen työote on eduksi tehtävän hoitamisessa.

Tarjoamme:
– monipuolisen ja kiinnostavan työtehtävän järjestökentällä
– joustavan työajan ja osittaisen etätyömahdollisuuden
– säännöllisen työnohjauksen
– kulttuuri-ja liikunta/hieronta edun
– mukavan ja toinen toistaan tukevan viiden hengen työyhteisön
– mahdollisuuden tehdä tärkeää ja merkityksellistä työtä

Tietoa meistä: Nuoret Lesket ry on työikäisten leskien ja leskiperheiden vertaistukiyhdistys. Tarjoamme vertaistukea, lohtua ja tietoa kaikille ennen eläkeikää kumppaninsa menettäneille. Lisäksi järjestämme toimintaa myös vanhempansa menettäneille lapsille ja nuorille.Yhdistyksen toimisto sijaitsee Jyväskylän keskustassa.

Työ alkaa mahdollisimman pian tai sopimuksen mukaan. Palvelussuhteen ehdot määräytyvät sosiaalialan järjestöjen työehtosopimuksen mukaan. Palkkauksen perusteena on vaativuusryhmä 5.

Hakemukset toimitetaan sähköpostitse: [email protected] 31.8. klo 16 mennessä. Otsikoi sähköpostiviesti HAKEMUS- sanalla ja laita hakemus sekä CV sähköpostin liitteenä. Haastattelut tehtävään aloitetaan jo hakuaikana.

Työpaikkaan liittyvät mahdolliset puhelintiedustelut: 17.8. klo 12-14, 18.8. klo 8.30-10 ja 29.8. klo 8.30-10.30 puh: 044 300 6477 / toiminnanjohtaja Miia Iivonen.