Koulutamme uusia vertaistukijoita – Vertaistukijakoulutus 8.-9.10.2022

Haluaisitko toimia vapaaehtoisena vertaistukijana Nuoret Lesket ry:n vertaisryhmässä tai muussa toiminnassa? Vai toimitko jo ohjaajana ja haluat jakaa osaamistasi, oppia uutta ja päivittää osaamistasi? Tervetuloa mukaan vertaistukijakoulutukseen! Koulutus järjestetään 8.-9.10. Hotel Laplandissa (Yliopistonkatu 44, 33100 Tampere).

Koulutuksen sisältö

Koulutuksessa käsitellään mm. vapaaehtoisuuden ja vertaistuen perusajatuksia, vertaistukijana toimimista sekä Nuoret Lesket ry:n vapaaehtoistehtäviä ja käytänteitä. Koulutukseen osallistuminen ei velvoita vapaaehtoisena toimimiseen.

Lauantaina koulutuksesta vastaa Anne Laimio (sosionomi AMK, työnohjaaja, kirjallisuusterapiaohjaaja). Sunnuntaina ohjaamassa ovat Nuoret Lesket ry:n vapaaehtois- ja vertaistoiminnan koordinaattorit.

Aikataulu

Koulutus on kaksipäiväinen, lauantaina klo 10-16.30, sunnuntaina klo 9-15. Lauantaina on koulutuksen jälkeen mahdollista osallistua yhteiselle päivälliselle. Lauantain päivällinen on vapaamuotoinen ja päivälliselle osallistuminen on vapaaehtoista. Lomakkeella kysytään erikseen halukkuutta osallistua päivälliselle.

Majoitus

Osallistujille tarjotaan tarvittaessa maksuton majoitus kahden hengen huoneissa. Jos haluat yhden hengen huoneen, maksat hinnan erotuksen (45€) itse. Yhden hengen huoneita on tarjolla hotellin varaustilanteen niin salliessa.

Haku koulutukseen

Haku koulutukseen tapahtuu alla olevan lomakkeen kautta. Koulutukseen voidaan ottaa rajallinen määrä osallistujia. Haku koulutukseen päättyy 20.9. Valinnoista ilmoitetaan hakijoille viikolla 38. Ensisijalla koulutukseen ovat ne hakijat, jotka eivät ole aiemmin käyneet vertaistukija-koulutusta sekä ne hakijat, jotka ovat aloittamassa syksyllä ohjaamaan vertaistukiryhmää.

Hae mukaan:

https://q.surveypal.com/2022-syksy-ilmo-vertaistukijakoulutus-8.-9.10.-TRE-Hotel-Lapland