Haku auki: Leskien vertaistukiviikonloppu 26.-28.8.2022

Ilmoittautuminen elokuussa järjestettävään leskien vertaistukiviikonloppuun on nyt avautunut! Viikonloppu järjestetään 26.-28.8.2022 Virkistyshotelli Yyterissä, Porissa (Sipintie 1, 28840 Pori).

KENELLE?

Viikonloppuun voivat hakea kaikki työikäisenä leskeytyneet. Viikonloppuun osallistuttaessa leskeytymisestä tulee olla kulunut vähintään puoli vuotta. Etusijalla valinnoissa ovat he, jotka eivät ole aikaisemmin osallistuneet Nuoret Lesket ry:n vertaistukiviikonloppuihin.

SISÄLTÖ
Leskien vertais­tuki­viikonlopussa käsitellemme surua, leskeyden tuomia muutoksia ja haasteita, yksin jäämisen aiheuttamia tunteita sekä etsimme yhdessä keinoja, jotka auttavat arjessa eteenpäin.

”Etukäteen ajattelin, että viikonloppu olisi henkisesti paljon raskaampi. Yllätyksenä tulikin se, että vertaistuki ja osaavat ohjaajat tekivätkin prosessoinnista niin helppoa ja luontevaa.”

”Sisältö oli erittäin hyvä ja aiheet tähän elämänvaiheeseen sopivia. Sain paljon vastauksia ja tukea omille ajatuksille ja pohdinnoille.”

Viikonloppu alkaa perjantaina päivällisellä klo 17 ja päättyy lounaaseen sunnuntaina noin klo 13. Viikonloppuun osallistuminen edellyttää kokoaikaista läsnäoloa. Viikonloppuun valituille lähetetään erikseen tarkempi ohjelma.

HINTA
Viikonloppuun osallistuvilta peritään omavastuuosuus, joka on:

Nuoret Lesket ry jäseniltä:
125 € /hlö/2hh
160 €/hlö/1hh

ei -jäseniltä:
145€/hlö/2hh
180€/hlö/1hh

Omavastuuosuus sisältää majoittumisen (2 yötä) joko yhden tai kahden hengen huoneessa valintasi mukaan sekä täysihoidon. Matkakulut jokainen kustantaa itse.

HAE MUKAAN:
https://q.surveypal.com/2022-syksy-haku-leskienviikonloppu-26-.28.8.–Yyteri

Hakemuksen tulee olla perillä viimeistään 31.7. Valinnoista ilmoitetaan sähköpostitse viikolla 31.