Haku auki: Leskiperheiden vertaistukiviikonloppu 23.-25.9.2022

Yhdessä suru on kevyempi kantaa <3 Leskiperheiden vertaistukiviikonloppu järjestetään 23.-25.9.2022 Nuorisokeskus Marttisissa, Virroilla (Herrasentie 16, 34800 Virrat). Viikonlopun tavoitteena on tarjota leskiperheille vertaistukea ja etsiä yhdessä voimavaroja arkeen.

KENELLE?
Viikonloppuun voivat hakea mukaan kaikki toisen vanhemman menetyksen kokeneet perheet. Vertaistukiviikonloppuun osallistuttaessa toisen vanhemman kuolemasta on hyvä olla kulunut vähintään puoli vuotta. Etusijalla valinnoissa ovat he, jotka eivät ole aikaisemmin osallistuneet Nuoret Lesket ry:n vertaistukiviikonloppuihin.

SISÄLTÖ
Vertais­tuki­viikolopussa etsimme yhdessä voimavaroja arkeen ja saamme vertaistukea muilta saman­kokeneilta. Aikuisten ryhmän lisäksi myös lapsille/nuorille on viikonlopussa omat ammatillisesti ohjatut, ikätasoiset ryhmät, joissa käsittelemme vanhemman menetystä sekä etsimme voimavaroja ja selviytymiskeinoja toiminnallisin menetelmin. Aivan perheen pienimmille on järjestetty lastenhoito.

HINTA
Viikonlopun omavastuuosuus täysihoidolla on 100€, joka peritään vain aikuiselta. Lasten osallistumiskulut katetaan Ragnar Ekbergin säätiöltä saadulla avustuksella. Matkakulut jokainen kustantaa itse.

HAE MUKAAN:
https://q.surveypal.com/2022-syksy-haku-leskiperheiden-vkl-23.-25.9.-Marttinen-Virrat

Hakemuksen tulee olla perillä viimeistään sunnuntaina 14.8.2022. Tiedon valinnoista ilmoitamme sähköpostitse viimeistään viikolla 34. Samassa sähköpostissa saat tapahtuman maksutiedot, ohjelma ja ajo-ohjeet kohteeseen. Viikonloppuun valittuihin otetaan yhteyttä lasten asioihin liittyen ennen tapahtumaa.