MULLA ON IKÄVÄ – VERKKOVERTAISRYHMÄ 15-21 -VUOTIAILLE, JOILTA ON KUOLLUT VANHEMPI

Mulla on ikävä -verkkovertaisryhmä vanhempansa menettäneille järjestetään maalis-huhtikuussa 2022. Ryhmä on maksuton ja siihen voivat osallistua kaikki 15-21 -vuotiaat vanhempansa menettäneet nuoret. Verkkovertaisryhmä koostuu kolmesta videoyhteydellä toteutetusta ryhmätapaamisesta, joiden välissä kokemuksia jaetaan kirjoittamalla Discordin suljetussa ryhmässä.

SISÄLTÖ

Aiheena verkkovertaisryhmässä on vanhemman menetys ja sen vaikutus omaan elämään. Ryhmän alussa tutustutaan toinen toisiimme ja luodaan turvallinen tila. Jokainen saa kertoa omasta tarinasta sen, minkä haluaa ja pystyy. Etsimme myös selviytymiskeinoja erilaisiin elämän hetkiin ja sosiaalisiin tilanteisiin, joissa suru on läsnä. Kartoitamme, kuinka löytää voimaa ja jaksamista omaan arkeen. Ryhmä on suunnattu n.15-21-vuotiaille, osallistua voivat kaikki vanhemman menettäneet. Ryhmän ohjaajana toimii sosiaalipsykologi Kati Kärkkäinen.

Ryhmään osallistuminen on maksutonta!

VERKKOTAPAAMISET TORSTAISIN:

24.3. klo 16.30-18.30
31.3. klo 16.30-18.30
7.4. klo 16.30-18.30

Verkkotapaamisten välillä kokemuksia jaetaan kirjoittamalla Discordissa, suljetussa ryhmässä.

ILMOITTAUTUMINEN

Ilmoittautuminen ryhmään tapahtuu alla olevan linkin kautta. Jätä hakemuksesi pian, sillä paikkoja on rajoitettu määrä. Suljemme haun kun ryhmä tulee täyteen/ viimeistään 21.3.2022. Ryhmään osallistuminen on maksutonta!

Ilmoittautumisen yhteydessä saat hakulomakkeen sisällön vahvistukseksi siitä, että hakemuksesi on tullut perille. Ohjaaja on sinuun yhteyksissä ennen ryhmän alkamista. Jos joudut perumaan osallistumisesi, ilmoitathan siitä sähköpostilla osoitteeseen: [email protected]

Ilmoittaudu:
https://q.surveypal.com/2022-kevat-Mulla-on-ikava-4D-V7JKeWd-v6P4D

OSALLISTUJAKOKEMUKSIA:

”Oli turvallinen olo. Ei tarvinnut puhua, jos ei halunnut mutta
aina pääsi jakamaan ajatuksiaan halutessaan.” 

”Tämä on minulle ollut tosi tärkeetä. Minulle on
tosi tärkeetä kuulla muittenkin ajatukset.”

”On hyvä huomata, että muilla on samanlaisia mielipiteitä ja
ajatuksia, kuin mitä mulla oli.”

”Oli mukava kuunnella, miten muut ovat selvinneet ja
jaksaneet ja mitä muut toivoo tulevaisuuden tuovan.”